Basın mensupları karda mahsur kaldı

Ordu'nun Çambaşı Yaylası'na program çekimi için giden Ordu TV52 çalışanları dönüşte kar ve buzlanmayla karşılaşınca geri dönüşleri yine bölgedeki basın mensupları ve kaymakamlık çalışanlarının 4 saatlik çalışması sonucu sağlandı.

GİRİŞ 07.01.2013 14:36 GÜNCELLEME 07.01.2013 14:41

Yaylada iki gündür etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, zincirsiz araçlarda yolda kaldı. TV 52 çalışanları gün boyu Çambaşı Yaylası'nda çekim yaparken akşam saatlerinde dönüş yoluna geçen gazeteciler kar ve buzlanma nedeniyle Yokuşbaşı mevkisinde otomobilleri yoldan çıktı. Aynı bölgede bulunan İHA Muhabiri Mustafa Bıyık ve Kabadüz Kaymakamlığı çalışanları gazetecilerin otomobilini kaldığı yere ulaşarak aracı battaniye yardımıyla 4 saatte Yokuşdibi beldesine getirmeyi başardı.

Haber yapalım derken haber olduklarını ifade eden gazeteci Ümit Atabay, "Ordu'da yeni açılan kayak merkezinde program yapmak için Çambaşı Yaylası'na geldik. Dönüş yolunda çok sıkıntı yaşadık. Aracımız yolun dışına kaydı. Fakat burada bize Kaymakamlık çalışanları yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu bölge ne kadar çetin kış koşulları yaşansa da gezip görülmesi gereken yerler. Buraya gelirken mutlaka otomobilinizde zincir bulundurun" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı