Hakkari'de çatışma: 1 asker şehit

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bulunan Karataş Jandarma Karakolu'na sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.

GİRİŞ 08.01.2013 10:01 GÜNCELLEME 08.01.2013 14:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

 İlçeye 10 kilometre mesafede ve Irak'a sıfır noktasında bulunan Karataş Jandarma Karakolu'na dün akşam saatlerinde açılan ateş ve ardından çıkan çatışmada, Adana nüfusuna kayıtlı 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.

12 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit olurken, 12 PKK'lı terörist ise etkisiz hale getirildi.

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, dün akşam saatlerinde Irak topraklarından Çukurca İlçesi'ne 8 kilometre uzaklıkta bulunan Karataş Jandarma Karakolu'na uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldığını söyledi. Vali Alimoğlu, açılan ateşle 1 askerin ağır yaralandığını daha sonra şehit olduğunu söyledi. Kar yağışı ve sisin etkili olduğu bölgede konuşlu bulunan güvenlik güçleri PKK'lı olduğu değerlendirilen grubun bulunduğu bölgeye yoğun top atışı yaptı. Akşam saatlerinde başlayan top atışlarıve silah sesleri bir süre devam etti. Bölgede arama-tarama operasyonu sürdürülüyor.

YORUMLAR 23
  • idriscaglar 11 yıl önce Şikayet Et
    apo bir hiçtir. apo ile görüşülmesi ülkemizin prestijini sarsar ve o hainlerin ümidini artırır. cemil bayık bugün aponun kararı bizi bağlamaz demiş. apo ile görüşmek yanlıştır güçlü bir ülkeye hiç yakışmaz. apo kürtleri temsil etmiyor kürt arkadaşların yorumlardan da bunu anlıyoruz. yazık ediyoruz vatanımıza.
    Cevapla
  • hakan beyaz 11 yıl önce Şikayet Et
    vatan 25 rumuzlu. ey yorumcu sen bölücülerinmi tarafındasın...
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    onder kes. şimdiki iktidar dediklerin refah zamanında da iktidardalardı. ozaman terör değil terörck mü vardı? saçmala be...
    Cevapla
  • eleştiri-yorum 11 yıl önce Şikayet Et
    zafer sönmez e. biz hem oy verir hende eleştiririz. doğru ise kabulümüzdür değilse reddimiz. varsa bizim bilmediğimiz senin bildiğin bir babayiğit söyle onun kapısına gidelim. bu ülkede başbakanlık yapacak biri var oda şu anda başbakan
    Cevapla
  • zafer sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    aynı kişiler aynı laflar diye eleştirenler. siz aynı olmayın farklı olun her seçimde akp yi iktidar yapın asgari ücrete 30 lira zam gelincede ağlamayın.benim tuzum kuru o yüzden mazotu 10 lirada yapsa farketmez, buradan hiç eleştirel bakmadan tarafgirlik yapanlara sözüm siz durmayın savunun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü