Van'da 1 asker öldü 2 asker komaya girdi!

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Albayrak 3. Hudut Piyade Birliği'nde 1 asker hayatını kaybetti, 2 asker komaya girdi. Olayın uyuşturucu kullanımından kaynaklandığı ileri sürüldü.

Van'da 1 asker öldü 2 asker komaya girdi!
Van'da 1 asker öldü 2 asker komaya girdi!
GİRİŞ 08.01.2013 13:36 GÜNCELLEME 08.01.2013 15:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

aşkale ilçesine bağlı Albayrak 3 Tabur Piyade birliğinde askerlik yapan askerlerden Diyarbakır nüfusuna kayıtlı G.K. (23), İzmir nüfusuna kayıtlı E.Ç. (21) ve Konya nüfusuna kayıtlı Fatih Erten (23) komaya girdi. Durumu fark eden yetkililer kar ve tipi olmasından dolayı acil olarak askeri helikopter istedi.

Askeri helikopterin gelmesiyle komadaki askerler Başkale Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanede Fatih Erten'in hayatını kaybettiği belirlendi. Komaya giren diğer askerler, Başkale Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerin ardından helikopterle Van Dursun Odabaşı Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Savcılık olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı doğrulayan Başkale Kaymakam Murat Büyükköse, zehirlenmenin sebebinin bilinmediğini, otopsi işlemlerinden sonra sonucun belli olacağını ifade ederken, olayın uyuşturucu kullanımından kaynaklandığı ileri sürüldü.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • alp042 11 yıl önce Şikayet Et
    acı verici bir olay. askerlerle uğraşmak eğitmek kolaymı sanıyorsunuz. işte herşey ortada. kaç tane hap içen jilet çeken suç dosyası kabarık insanlar gidiyor askere. komutanlara biraz hak verin.komutanları kötülemeyin örnek teşkil etsin bu durum. tabiki bu ismi geçen erleride zan altında bırakmamak gerekir gençliğin verdiği hevesle belki ilkkez böyle bir hataya düşmüşte olabilirler. ALLAH affetsin.
    Cevapla
  • Mehmet Emin ARAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    duyarsız kalmayın...( lüffen ismimi kullanmayın). oturduğum mahallede yakın zamanda 5.intihar vakkası gerçekleşti.(intihar sebebi uyuşturucu) burada yaşayan insanların hiçbiri ve bizler ;anne babamızı seçemediğimiz gibi doğduğumuz yeri de seçmedik.acaba bu insanlar görmezden mi geliniyor.bu meselede nice can'lar heba oldu..olmaya da devam ediyor. uyuşturucudan elde edilen paranın nerelere gittiği belli.kim dur diyecek....
    Cevapla
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    bağılmlıyı askerlikmi engellyecekk. öncelikle oraya nasıl girdi. iskenderun ahmet tor kışlaşısında uyuşturucu kartelleri olduğunu orada askerlik yapanlar bile anlatıyor. aralarında baskınlar bile yapılıyormuş. ayrıca neredeyse her birlikte var olduğu belli. askerde içiki içeni herkes görmüştür. lakin askernde gelince herkes orada yaşadıklarını unutmaya çalışır.
    Cevapla
  • xmenbln 11 yıl önce Şikayet Et
    simdi uyusuturucu alan asker ne oldu ? . sehitmi oldu ? ALLAH bizi bu beladan kurtarsin .. ki uyusturucularin 80-90 % pkk-nin elinden gecip türkyeye-avrupaya yayilioyr... kisaca uyusturucuya verilen her kurusun büyük kismi pkk-ya gidiyor .. bu suur yokki bizde... pkk-ya karisiyim ..kahrolsun pkk dyeip uyusturucu almak cok sacma degilmi ? tipki avrupaya-abd,ye sinir olup- kahrolsun avrupa-abd deyip cola-iphone-mercedes-audi-bmw-pepsi-mc donalds ...vs vs gibi yerlerden alis veris yapmk icin yarisanlar gibi ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF Başkan Yardımcısı, Şimşek ile fotoğraf paylaştı
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi