Tarihi binadaki yangında 'kahreden' ihtimal!

Son zamanlarda yaşanan Galatasaray Üniversitesi, Haydarpaşa ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yangınları. 'İhmal mi var' sorusunu gündeme getirdi.

Tarihi binadaki yangında 'kahreden' ihtimal!
Tarihi binadaki yangında 'kahreden' ihtimal!
GİRİŞ 23.01.2013 06:35 GÜNCELLEME 23.01.2013 06:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Daha önce İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün binası ve Haydarpaşa Tren Garı gibi tarihi bina yangınlarının üzerine, bir de Galatasaray Üniversitesi'ndeki yangın eklenince, ihmal iddiaları gündeme geldi.

Samanyolu Haber TV'ye telefonla bağlanan Tarihçi Talha Uğurluel ise dikkatle düşünülmesi gereken türden bir yangın olayı anlattı.

Talha Uğurluel, 2003 yılında Boğaz Köprüsü'nün ayağının hemen yanında bulunan, Fehime Sultan Yalısı 'nın yangınına şahit olduğunu, o günlerde otopark mafyasının eğlence kulüpleri için yangını çıkardığına dair iddiaların ortalıkta dolaştığını söyledi.

Bu iddialara ilk başta inanmadıklarını söyleyen Uğurluel, "Yangından bir hafta sonra yakılan Fehime Sultan Yalısı'nın bahçesi otopark haline gelmişti" diyerek dikkat çekici bir tespitte bulundu..

YORUMLAR 1
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    yangının sebebi. galatasaray lisesinin yerine ,daha çok kazanç getirecek lüx bir motel,alışveriş merkezi,vs dikilince yangını kimlerin çıkarttığı belli olur zaten. yerine daha çok gelir getirecek inşaat yapanlardan başka kim olabilir,tarihi bina olduğu için yıkamıyorlar tabi,yakar kurtuluruz diyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"