Saygun'dan sitem dolu mektup

‘Balyoz Planı' davasında 18 yıl hapis cezası alan emekli Orgeneral Ergin Saygun, ameliyatı öncesi sitem dolu bir mektup yazdı. Mahkemeyi eleştiren Saygun, “Ben darbeci değilim” dedi.

Saygun'dan sitem dolu mektup
Saygun'dan sitem dolu mektup
GİRİŞ 07.02.2013 14:22 GÜNCELLEME 07.02.2013 14:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Saygun'un dün yazdığı mektubunu, kızı sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden paylaştı. Mektubunda mahkemeyi eleştiren emekli Orgeneral Ergin Saygun, darbeci olmadığını vurguladı. Saygun'un mektubu şöyle:

"Esirgemediğiniz yakın desteğiniz ve dualarınız için hepinize şükranlarımı sunarım. Bu ameliyat hastanenin 'kapakçık sorunları nedeni ile hastanede kalması uygun değildir enfeksiyon kapabilir' şeklindeki raporunun 10. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından dikkate alınmayarak, tutuksuz yargılanmamı kabul etmemesinden kaynaklanmıştır. Vebali de mahkemeye veya bu mahkemeye veya bu kararları verenlere aittir. Yüce Rabbimin bana, üzerime atılı bu lekeyi temizleyecek kadar ömür vermesi tek dileğimdir. Mahkemede, 'Beni öldüremeyeceksiniz' diye bağırmam bundandır. Çünkü ben doğru taraftayım. Çünkü ben darbeci değilim. 45 senelik askerlik hayatımda devletim, milletim ve TSK aleyhinde tek bir faaliyetim olmadı. Suçsuz olduğumuzu bile bile konuşmayanlar, onlar konuşmadığı ve gerçekleri anlatmadıkları için yıllardır acı çekilmesine, kariyerlerin sönmesine yol açanları da yüce Allah'a havale ediyorum."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • DOST42 11 yıl önce Şikayet Et
    fişlediğiniz kişilerin duası. sayın saygun senin şu anda çektiğin o günahsız suçsuz olan irticacı diye fişleyip ordudan attığınız askeri erkanın çocuklarından aldığın duaların cezasını bu dünyada çekiyon bakalım öteki tarafta hesabını nasıl verecen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor