Saygun'un yoğun bakımdaki ilk görüntüsü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen günlerde ziyaret ettiği emekli Orgeneral Ergin Saygun'un yoğun bakımda çekilen görüntüleri basına dağıtıldı.

GİRİŞ 11.02.2013 16:14 GÜNCELLEME 11.02.2013 17:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Balyoz davasında 18 yıl hapisle cezalandırılan ve geçirdiği ameliyatın ardından tahliye edilen emekli Orgeneral Ergin Saygun'un yoğun bakımda çekilen görüntüleri basına dağıtıldı.

Ergin Saygun'un oğlu Tolga Saygun, babasını yoğun bakımdaki odasında cep telefonuyla görüntüledi. Saygun daha sonra bu görüntüleri basına dağıttı. Ergin Saygun, oğlunun çektiği görüntülerde, hastane personeline teşekkür ederek, "Memleketimizin en modern tıp müesseselerinden Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdim. Bu üçüncü gün. Yoğun bakımda yatmaktayım.

Bu süre zarfında buradaki personelin tümünün fevkalade profesyonel, görevlerine bağlı, her türlü meşakkate katlanabilecek şekilde eğitilmiş olduklarını görmekten de büyük bir mutluluk duydum. Başta hastanenin hocası olmak üzere bütün çalışanlarına bu vesileyle en kalbi teşekkürlerimi sunmak istiyorum" dedi.

TOLGA SAYGUN: BAZI KARARLAR İÇİN İNSANLARIN ÖLÜMLE PENÇELEŞMESİ BEKLENMEMELİ

Emekli Orgeneral Ergin Saygun'un oğlu Tolga Saygun, "İnşallah bazı kararların çıkması için insanların ölümle pençeleşmesi beklenmez" dedi.    Saygun, babası Ergin Saygun'un tedavisinin sürdüğü Mehmet Akif Ersoy Hastanesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Babası Ergin Saygun'un sağlık durumuna ilişkin konuşan Saygun, "Babam bugün daha iyi. Yürütülmeye de başladı. Bir sıkıntı yok şimdilik. İnşallah bu şekilde devam edecek.

Yemek yemeğe başladı. Bu şekilde devam ederse birkaç güne yoğun bakımdan çıkarmayı düşünüyoruz" dedi.   Tutuklu hastalarla ilgili bir soru üzerine de Saygun, "Başından beri söylediğimiz gibi bizim bir tane babamız, 350 tane amcamız, ağabeyimiz, kardeşimiz var. Hepsinin de babam kadar ölüm sınırına gelmeden haklarında hayırlı olmasını diliyoruz.

İnşallah bazı kararların çıkması için insanların ölümle pençeleşmesi beklenmez. Başta Hilmioğlu olmak üzere hasta olan, olmayan herkesin bir an evvel adalete kavuşması en büyük temennimiz" diye konuştu.   Saygun, Başbakan Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili yapılan eleştirilen hatırlatılması üzerine ise, "Bunlar şu aşamada gereksiz tartışmalar. Biz belli bir devlet terbiyesiyle büyümüş insanlarız. Gelen her misafirimize biz 'hoş geldin' deriz, sadece kendisine değil. Sarıgül geldiğinde de karşıladık, 'hoş geldin' dedik, sıradan vatandaşlar geldiğinde de 'hoş geldin' dedik. Bizim aldığımız terbiye bunu gerektirir. Bunun altında bir şey aranmaması gerekir. Bizim vatanseverliğimizin tartışma konusu yapılması söz konusu değil. Bizi bilen bilir" dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • nizam-ı cedit 11 yıl önce Şikayet Et
    yanlış düşünüyoruz. düşmanın bile olsa başsağlığına gitmeliyiz. efendimizde böyle yapardı. cenazesine bile giderdi.
    Cevapla
  • dogru adam 11 yıl önce Şikayet Et
    ESED den veya askerlerinden ne farkı var?. bunlar düşündüklerini yapsalardı şimdi türkiye şimdiki suriye gibi olacaktı belki iç savaşta yüz bine yakın insan ölecekti başbakan hiç utanmamış mı böyle birini ziyarete gidiyor. unuttu mu bu adamlar imralıdakinden bile daha zararlı bence bunları ziyarete gidenlere bak biri başbakan biri mhp parti başkanı yazık valla yazık..
    Cevapla
  • kemal sancar 11 yıl önce Şikayet Et
    Dün ve Bugün. Sayın başbakanımızın bu insanlar için söylemlerini unutmuş degilim,neler oluyor yoksa yoksa bu hükümette mi?burnuna taktı ayı kancasını,bir taraftan ergenekondan yargılananları ziyaret bir yandan terörist başına adeta özel bir konuk muamelesi,şaşmamak elde değil.İktidar kaybetme pahasına demiş sayın başbakan ama iktidar sallanmaya başlıyor bunun farkında değiller,başbakanı yanlış yönlendiriyorlar,yanlış şeyler olmaya başladı,sayın Bahçeli'nın ziyaretleri eleştirilirken şimdi bu ne oldu.
    Cevapla
  • ragindaco 11 yıl önce Şikayet Et
    onlar başarsaydılar ne yaparlardı,bunun da cevabını verin lütfen!. evet insanların ölümle pençeleşmesi beklenmez. darbe çalışması yapanlar darbelerinde başarılı olsalardı, kimsenin gözünün yaşına bakacaklar mıydı? camileri bile bombalamayı göze alacaklardı. Bunlar istanbulun semtlerini isimlerine göre ve dindar insanların yaşadıkları semtlere göre ayırıp, ilk etapta ele geçirilmesi gereken semtler diye planlar yapmamışlar mıydı? başörtüsü düşmanlığı, İHL düşmanlığı, namaz kılanlara düşmanlık, oruç tutanlara düşmanlık, kuran kurslarını kapatmak, dindar subayları ordudan atmak, başörtülü anaları bacıları eşleri kışlalara almamak bunların ortak özellikleri değil miydi? şimdi mağdurları oynayıp,dindar insanlara yaptıklarını mı unutturacaklar.
    Cevapla
  • oruc zülfü kurtluk 11 yıl önce Şikayet Et
    oh oh suyundanda koy. istanbulun kafasina cökerim ezerim tepelerim cizerim vururum kirarim ey hasmetli pasam kalk ne yatiyorsun yatma zamani degil haaaaaa insanin aciz oldugunu gösteren bir tablo olsa gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı