Polisler bu uygulamadan memnun

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın beyaz ekmek yerine tam buğday unundan doğal ekmek tüketimini teşvik etmek amacıyla başlattığı kampanya kapsamında, Adana Emniyet Müdürlüğü yemekhanesinde beyaz ekmek servisine son verildi.

Polisler bu uygulamadan memnun
Polisler bu uygulamadan memnun
GİRİŞ 12.02.2013 14:28 GÜNCELLEME 12.02.2013 14:28

Başbakan Erdoğan'ın başlattığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen ekmekteki kepek oranının yüzde 35'ten yüzde 65'e yükseltilmesi çalışmaları kapsamında, sağlıklı beslenmeye dikkat çekilmesi amacıyla Adana Emniyet Müdürlüğü yemekhanesinde kepekli ekmek servis edilmeye başlandı.

Yemekhane sorumlusu Polis Memuru Ömer Selek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uygulamanın emniyet teşkilatı içerisinde ilk defa Adana Emniyet Müdürlüğü'nde başlatıldığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın talimatıyla uygulamaya başladıklarını belirten Selek, ''Sayın Emniyet Müdürümüzün verdiği talimatla emniyet personelimizin sağlığı için ekmeklerde yüzde 30 oranında arttırılmış kepek ekmeği kullanmaya başladık'' dedi.

-Polisler uygulamadan memnun-

Polis Memuru Filiz Doğan, evinde de kepek ekmeği kullandığını belirterek, ''Sağlık açısından önemli bir uygulama. Böylesi bizim için daha iyi ve sağlıklı oldu'' dedi.

Şahin ekiplerinde görev yapan Mehmet Akil ise uygulamayı beğendiklerini ifade ederek, ''Kepekli ekmeğin sağlıklı olduğunu biliyorum. Eşime de evde kepekli ekmek kullanmasını söyleyeceğim'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...