Terör örgütünün kış üslenmesine darbe!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde araziye gömülü vaziyette yaşam malzemesi ile çok sayıda silah ve patlayıcı ele geçirildi.

Terör örgütünün kış üslenmesine darbe!
Terör örgütünün kış üslenmesine darbe!
GİRİŞ 16.02.2013 16:01 GÜNCELLEME 16.02.2013 16:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pazarcık kırsalında terör örgütünün kış üslenmesinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda ilçe kırsalında araziye gömülü vaziyette, A-4 patlayıcı, 1 adet zaman ayarlı bomba düzeneği, 2 adet basınca patlayacak şekilde tuzaklanması bomba düzeneği, 12 adet tuzaklamada kullanılan elektrikli fünye, 10 adet tuzaklamada kullanılan mekanik fünye, 2 adet telsiz, 5 adet el bombası, 6 adet el bombası fünyesi, 69 adet M-16 piyade tüfeği fişeği, 80 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 2 adet M-16 piyade tüfeği şarjörü, 5 adet battaniye, 80 metre sera naylonu ve bol miktarda yiyecek ve giyecek malzemesi ele geçirildi.

Valiliğin basına dağıttığı görüntülerde, komandoların operasyona gidişi, kırsalda arazi tarama faaliyeti, bomba düzeneğinin fünye ile patlatılması ile ele geçirilen malzemeler yer alıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    Rehavet yok. Sürece güvenip rehavete kapılmazsak işte o zaman bu işin sonucunu alırız. Bu saatten sonra terör bitmezse tahribatı eskisi gibi olmayacak. Bundan böyle terörden zarar görenler daha çok teröristlerin kendileri olacak. Final yılında gerçek güçlerini gördüler.Akıllarını başlarına toplarlarsa doğusu batısı ile zenginlikleri yaşarız. Ya da kendileri cehennemi yaşar .Dış güçlere maşa olmak onlara bir şey kazandırmadı.Geçen30 yılda bari bunu anlasalar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!