Eskişehir'de uyuşturucu baskını: 33 gözaltı

Eskişehir'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı. Kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın aldıkları iddia edilen 89 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Eskişehir'de uyuşturucu baskını: 33 gözaltı
Eskişehir'de uyuşturucu baskını: 33 gözaltı
GİRİŞ 19.02.2013 21:20 GÜNCELLEME 19.02.2013 21:20

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılan açıklamada, Eskişehir'de 9 ay önce başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçunu işleyenlere yönelik operasyon düzenlendi.

Polis ekipleri, sabaha karşı Eskişehir'de 36, İzmir'de de 1 olmak üzere toplam 37 ev ve işyerine baskın yaptı. Operasyonda 33 şüpheli gözaltına aldı. Uyuşturucu maddeleri İstanbul ve Bursa illerinden Eskişehir'e getirdikleri belirtilen şüphelilerin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Bu arada gözaltındaki 33 şüpheliden kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 89 kişi hakkında da gerekli yasal işlem başlatıldı. 89 kişinin, polis tarafından ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar