Polisle çatışan hırsızlar yakalandı

Beyoğlu'nda hırsızların polisle çatışmaya girmesiyle 3 kişi yaralandı.

Polisle çatışan hırsızlar yakalandı
Polisle çatışan hırsızlar yakalandı
GİRİŞ 20.02.2013 22:18 GÜNCELLEME 21.02.2013 03:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda hırsızlık şüphelisi 3 kişi, polisin 'dur' ihtarına uymayarak polis aracına ateş açtı. Polislerle şüpheliler arasında silahlı çatışma çıktı. 1 polis memuru ile 2 şüpheli yaralandı.

Olay saat 21.00 sıralarında Sütlüce Mahallesi Karaağaç Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 59 LR 055 plakalı otomobil içerisinde bulunan 3 hırsızlık şüphelisini polisler takip etmeye başladı. Cadde üzerinde Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Kaçmaya başlayan şüpheliler otomobilden polis aracına ateş açtı. Bunun üzerine polislerle şüpheliler arasında silahlı çatışma çıktı. Yol üzerinde otomobili çatışma sonrasında 1 polis memuru ile 2 şüpheli yaralandı. Elinden hafif şekilde yaralanan polis ve 2 hırsızlık zanlısı olay yerine çağırılan amubulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

ELLERİ KELEPÇELİ AMBULANSA ALINDI

Yaralanan şüphelilerden biri elleri arkadan kelepçeli vaziyette sedyeye alınarak ambulansa taşındı. Zanlı daha sonra ise ambulanstan indirilerek polis otomobiline bindirildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR 1
  • murat ata 11 yıl önce Şikayet Et
    nedir bu polisin çektiği. insan hakları diye hırsıza uğursuza fiske atsa medya kıyameti koparır ama çakallar polis döver polis vurur tutuksuz yargılanırlar .sıkınsa abd de polisin dur ihtarına uysasınlar anında kevgire çevirirler.birde otaban kenarında polisleri yağmur çamur demeden saatlerce bekleten zihniyeti kınıyorum bu devletin bir tane aracı yok mu bu insanları eziyet olsun diye bekletiyorlar.verirsin eskide olsa bir araç adamlar biraz dinlenir isınırlar yazıklar ya bu polislere .istanbul valiliğine emniyetine içişleri bakanlığına sesleniyorum yazık benim polisime hangi vicdanla bu eziyeti yapıyosunuz bu insanlara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'