Laz Rover'in sahibinin satıştan haberi yok

Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy beldesinde iki mobilya ustasının yaptığı ahşap otomobil ''Laz Rover''in iş adamı Ali Ağaoğlu'na satıldığı iddiasına ilişkin ilginç açıklamalar geldi.

Laz Rover'in sahibinin satıştan haberi yok
Laz Rover'in sahibinin satıştan haberi yok
GİRİŞ 23.02.2013 19:57 GÜNCELLEME 23.02.2013 19:57

Beşköy Belediye Başkanı Yahya Narmanlı, Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy beldesinde iki mobilya ustasının yaptığı ahşap otomobil ''Laz Rover''in iş adamı Ali Ağaoğlu'na satıldığı iddiasına ilişkin, ''Kendisiyle konuşmadık. Biz de aracın Ağaoğlu tarafından alınacağını basından öğrendik'' dedi.

Belediye Başkanı Narmanlı, Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'de düzenlenen ''Trabzon Günleri''nde sergilenen ''Laz Rover''in Ali Agaoğlu'na satıldığı iddiasıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerinin de konuyu basından öğrendiklerini söyledi.

Narmanlı, ''Kendisiyle konuşmadık. Biz de aracın Ağaoğlu tarafından alınacağını basından öğrendik. Bir telefon geldi ve Ağaoğlu'nun aracı alacağı yönünde bilgi basına yansıdı'' diye konuştu.

Ağaoğlu'nun aracı satın alması durumunda kendisiyle bir pazarlığa girmelerinin söz konusu olmayacağını belirten Narmanlı, ''Ağaoğlu, neyi uygun görürse... Para, beldemde yapacağımız hizmetlere harcanacağından halkımız duacı olacaktır'' dedi.

Narmanlı, aracın üzerine ''Bu araç Ali Ağaoğlu tarafından satın alınmıştır'' yazısının asılmasıyla ilgili olarak da ''Yazının asılmasını isteyen Trabzonlu hemşehrimizdi, biz de müsaade ettik'' ifadesini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?