Mendil satan çocuğu darp ettiler!

Yenibosna'da, üst geçitte mendil satan 10 yaşındaki çocuk 2 kişi tarafından darp edildi. Başını üst geçidin demir korkuluklarına çarpan çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 06.03.2013 13:22 GÜNCELLEME 06.03.2013 14:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuleli otobüs durakları üst geçidinde kız kardeşi ile mendil satan 10 yaşındaki R. Ç., 2 kişinin saldırısına uğradı. Ne olduğunu anlayamayan çocuk itildiği sırada başını üst geçidin demir korkuluklarına çarptı. Küçük çocuk çarpmanın etkisiyle yere yığıldı. Çocuğun kız kardeşi ise korkuyla abisinin başında bekledi. 2 kişi olduğu öğrenilen şüpheliler ise hızla kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan küçük çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Abisi sedye ile taşındığı sırada kız kardeşi de sattıkları mendilleri alarak ambulansa bindirildi.

Polis olay yerini gören kameraları inceleyerek küçük çocuğu darp edenlerin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • Marslı 11 yıl önce Şikayet Et
    hasan gülten e. hasan bey kardeş, elbiseli hayvan çok memlekette. mendil al diye zorlamıştır, adamda iki şaplak sallayınca çocuk demire yapışmıştır. seneryo tutar, demedi deme.. şahit oluıyoruz mütemadiyen...
    Cevapla
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    KİM OLABİLİR. Bu kişileri çocuklar tanıyodur sanırım,ama korktuklarından söylemiyorlardır... kesinlikle çocuklardan haraç isteyen,yada küçük çocukları çalıştıran başka şebekelerin işidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!