Sözcü, CHP'li belediyeyi AK Parti'li yaptı!

Sözcü Gazetesi, CHP'li Arguvan Belediyesi'nin Arguvan'daki bir parktaki yaklaşık 60 ağacın kesmesi ile ilgili haberi okuyucuya sunarken büyük bir yalana imza attı.

Sözcü, CHP'li belediyeyi AK Parti'li yaptı!
Sözcü, CHP'li belediyeyi AK Parti'li yaptı!
GİRİŞ 24.06.2013 14:51 GÜNCELLEME 24.06.2013 15:00
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Günlerdir Taksim Gezi Parkı olaylarını kaşıyan ve marjinal grupları eylemci olarak gösteren Sözcü Gazetesi fena çuvalladı. Sözcü Gazetesi, mesele ağaç katliamı olunca CHP'li Arguvan Belediyesi'ni, AK Partili Belediye olarak okuyucularına duyurdu. Gazete haberi 'Yine ağaç katliamı, yine AKP'li belediye' başlığıyla okuyucularına servis etti.

Günlerdir yanlı haberlerle tepki toplayan Sözcü Gazetesi, Anadolu Ajansı'nın Malatya Temsilciliği'nin servis ettiği Arguvan ilçesinin merkezinde yer alan Hurşit Parkı'ndaki yaklaşık 60 adet ağacın kesilmesi haberini çarpıtarak, iktidarı yıpratmaya çalışması yanlı ve desteksiz haberlerine devam edeceğini gözler önüne serdi.

Cihan Haber Ajansı'nın da, "CHP'li belediye işyeri için ağaçları kesti" başlığıyda geçtiği haber Sözcü Gazetesi'nde yayınlanınca çok farklı bir hal almış oldu.

İşte Sözcü Gazetesi'nin 23 Haziran 2013 tarihli sayısının 16. sayfasında 'Yine ağaç katliamı, Yine AKP'li belediye' başlığıyla yayınladığı haber:

YORUMLAR 32
  • veysel 10 yıl önce Şikayet Et
    Yalan'nın bedeli ne zaman verilecek. Bu Yalan Haberlerin cezasını nezaman duyacagız. praa cezaları kesilmeli acil
    Cevapla
  • osman ölçer 10 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber. gören gördü yıpranan yıprandı bunlarda biliyor hangi ilçenin hangi parttiden olduğunu bilmiyorlar mı sanıyorsunuz önemli olan ak partiyi kötülemek olsunda sonuç ne olursa olsun
    Cevapla
  • Mehmet Yeşilyurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş, . fasık bir haber getirdiğinde inanmamak lazım, 40 bin kere araştırmak lazım. Zaten Sözcü'nün, Ulusal kanalın, halk tvnin zerre değeri yoktu gözümüzde, bunlar çapulcudan da öte, teröristin kendileri.
    Cevapla
  • mustafa elveren 10 yıl önce Şikayet Et
    ne yaparlarsa yapsınlar sunuç belli. akp seçim4-0 chp kaçınılmaz sonuç
    Cevapla
  • hayat 10 yıl önce Şikayet Et
    hala ulusalcılık yapsınlar saftirikler dış güçlerin oyuncağı olduklarının farkına varamadılar bir türlü . gerçi onların işi güçleri ortalığı kariştırmak ne ülke umurlarında nede türk halkı tek dertleri maşa oldukları dış güçlere destek vermek ha birde atatürk hayranlıkları hastalık haline gelmiş unutmayalımki Atatürk lider ilah değil fikirlerine yaptıklarına saygı duyulur (rahmetle saygı ile anılır) bu akıl yoksunu insanlar birde dine ,din peygamberine hakaret edildiği zaman aynı tepkiyi gösterselerdi keşke ama onların din gibi bir düşünceleri olmadığı için sorun yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!