Yiğit Bulut Başbakan'ın Başdanışmanı oldu

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanlık görevine getirildi.

Yiğit Bulut Başbakan'ın Başdanışmanı oldu
Yiğit Bulut Başbakan'ın Başdanışmanı oldu
GİRİŞ 09.07.2013 17:06 GÜNCELLEME 10.07.2013 07:05
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

1 yılı aşkın bir süredir 24 TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdüren Yiğit Bulut Başbakanlık Başdanışmanı oldu.

Bulut'un yarından itibaren yeni görevine başlayacağı açıklandı.

YİĞİT BULUT KİMDİR?

Yiğit Bulut, 1972 yılında Edirne'nin Keşan ilçesinde dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümü mezunu olan Bulut, Sorbonne Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı.

İngilizce ve Fransızca bilen Yiğit Bulut'un babası 1977 yılında Adalet Partisi'nden Edirne milletvekilli seçildi. Kanal 6, Kanal E, CNN Türk'te ekonomi yorumculuğu ve Radikal, Vatan ve Referans gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Bulut, son olarak Star Gazetesi'nde köşe yazıyor.

 

24 TV Genel Yayın Yönetmeni olan Yiğit Bulut, Aydın Doğan'ın bacanağı olan eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek'in kızı, Kanal D spikerlerinden Şule Zeybek ile evli iken 2010 yılında boşanmıştı. Yiğit Bulut, son dönemde Gezi Parkı eylemleriyle ilgili 'Faiz Lobisi' analizleriyle dikkatleri üzerinde çekti.

YORUMLAR 75
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    Şu yoruma katılmıyorum. Eğemen Bağış AB den sorumlu olabiliyorsa Yğit Bulut gibi kariyeri olan bir adamın Başdanışman olmasında hiçbir beis yoktur.. hükümette herkese yer vardır. sonuçta gizli saklı işler dönmüyor hükümette. sonuçta hükümetler yasaları ve kurulu olan bir yapılanmadır.. asıl önemli olan herkesin hükümette yer alabilmesidir. halkın meclisi, halkın seçtiği bir iktidardan bahsediyoruz. yıllarca vesayet rejimi kafalarımızı çok bulandırmış! hükümet olmak kral olmak değildir. hükümetler iktidarlar halk için vardır . çünkü hükümet halkın kendisidir. hükümet halka ne tepeden bakar ne de ondan üstündür. hükümet eşittir halktır. halkın oylarıyla devlete hükmeder. öyle ise Yiğit Bulut gibi halkın bağrından kopup gelen bir şahsiyetin hükümette yer alması çok doğal ve normal karşılanmalıdır. lütfen kafalarımızı değiştirelim. hükümette yer alınca hiçkimse gizli ve gizemli güçlere sahip olmuyor. bu çok yanlış bir bakış.
    Cevapla
  • Başbakan.R.T.E 10 yıl önce Şikayet Et
    Mükemell insan.ayakta alkışlanacak biri.... Başarılar .Yiğit buluta ,tam ,, adamın hası ,türkiyenin gururu ,başbakana böyle insanlar gereklidir...
    Cevapla
  • oğuzhan 10 yıl önce Şikayet Et
    SONUNDA YA. şu adamı biyerlere getirebildiler ama bence yetmez çok zeki ve çenesi kuvvetli bir insan değeri bilinmeli
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 10 yıl önce Şikayet Et
    ..danışman. ..hayırlı olur inşallah, Yiğit beye yeni görevinde başarılar diliyoruz
    Cevapla
  • Ahmet Akar 10 yıl önce Şikayet Et
    AKILLICA SEÇİM.. Genellikle çok kişide bulunmayan özellikleri var. Araştırmadan, delillerini bulmadan fikir beyan etmeyen biri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu