Acun Ilıcalı hangi ulusal kanalı alıyor?

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Yapımcı Acun Ilıcalı'nın TV 8 kanalını satın alacağı ileri sürüldü. İşte Acun Iılcalı'nın planı..

Acun Ilıcalı hangi ulusal kanalı alıyor?
Acun Ilıcalı hangi ulusal kanalı alıyor?
GİRİŞ 29.10.2013 08:06 GÜNCELLEME 30.10.2013 05:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün TV 8‘in patronu Mehmet Nazif Günal ile masaya oturan Acun Ilıcalı TV 8′i satın almak için cazip bir teklifte bulundu. Televizyon piyasasında reytingi değil prestijiyle var olan TV 8′in yeni patronu Acun Ilıcalı olacak.

ACUN'UN PLANI NE?

Günal ile biraraya gelen Acun Ilıcalı bütün programlarını ve yeni projelerini TV 8‘e taşımayı teklif etti. Kendi programlarıyla TV 8′in reytinglerini zirveye çıkartmayı hedefleyen Acun Ilıcalı'nın, kanalın reyting pastasındaki konumunu güçlendirdikten sonra TV 8′i yüksek bir bedelle elden çıkartmayı düşündüğü de kulislerden sızan bilgiler arasında.

Acun Ilıcalı, TV 8‘in ve MNG grubunun sahibi Mehmet Nazif Günal ile yaptığı görüşmede teklifini detaylı bir şekilde masaya koyarken net bir yanıt alamadı. Günal‘ın teklifi düşünmek için 15 gün süre istediği ve Çin ziyareti dönüşünde yanıtını vereceği öğrenildi. Eğer Acun Ilıcalı'nın teklifine olumlu bir yanıt gelirse Türk televizyonculuğunda kartlar yeniden dağıtılacak, dengeler değişecek.

YORUMLAR 12
  • formator 10 yıl önce Şikayet Et
    akp döneminde acunun önü açıldı. neden daha önce acun bu kadar para kanamıyordu acunun önünü kim açtı? show tv nin satılacağını nerden öğrendi ve o nasıldan nasıl ayrıldı siyasi ilişkilerine bir bakın neler var
    Cevapla
  • mustafa kulleliler 10 yıl önce Şikayet Et
    neyle göndereceksiniz bizi???. Benim paramla fahiş fiyattan aldığınız silahlarla mı? Füze alıyorum diye aldığınız roketatarlarla mı? Yoksa parasını alnımın teri ile gözyaşımla aldığınız çürük tanklarla mı? Oruç yiyene saygı gösterecekmişim, o niçin bana göstermiyor? Baldır bacak çırılçıplak ortalıkta gezen niye bana saygı göstermiyor? Başörtüsü ne zaman siyasi simge oldu? bütün anadolu kadınları siyasalcı mı? Modernlikmiş, Arap yobazıymış yoksa Allah başka peygamber gönderdi de ondan bizim mi haberimiz yok, başka bir peygamber göndermeyeceğim dediği halde??? Asıl siz terkedin bu vatanı çünki bu vatan için dar-ı beka edenler ezanlar susmasın, ailemin namusuna helal gelmesin, Ay -Yıldız (Allah C.C ve Muhammed S.A.V) tevhidi göklerden silinmesin diye can verdiler kanlarını döktüler. Modern olacağız diye biz bu ülkülere helal getirmeyiz, getirilmesine de hoşgörü adıyla tahammül edecek değiliz.
    Cevapla
  • yilmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunun programlarindan nefret ediyorum. Yetenek diye iki kicini salliyan cocuklari programa cikartip program yaptigini saniyor ama suc onda degil reytinglerini yuksek tutan onu izleyenlerdir.TV 8 i izleyen birisi olarak kanalin reytingi arta bilir ama kalitesi düsecegi icin izlemem arkadas.
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    yaptığı programlarla hep siyasete hizmet etmiştir. millet ne enflasyon,ne özelleştirme adı altında satışlar,ne oslo görüşmleri,ne uludere vs ile ilgilenmemiş pop star alaturka bunlalar yatıp kalkmışır.vefa borccu için siyasettte değerlendirilmelidir
    Cevapla
  • Halil İbrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    Biz degilde , siz gideceksiniz merak etmeyin.. Yok biz bir yere gitmeyecegiz ama bu aglari basimiza orenleri suudi arabistana gonderecez allahin izniyle siz caninizi kmayin.Isiniz gucunuz yobaz araplarin tarzindan muslumanlik yasamak, hayatta modern olmayi beceremezsiniz, olmaya calisanlarada gavur dersiniz .2015 gnel secimlerine az kaldi bekleyin.Bu ulkede modern muslumanlar, kitap okuyan muslumanla, bayramda en guzel kiyafetlerini giyip sulalesini bayramlamaya giden muslumanlar, bayram namazina piril piril giden muslumanlar,oruc tutuyorken yemek yiyeni gordugunde kufur etmeyip saygi gosteren muslumanlar, vatanini bayragini seven muslumanlar, turklugu seven dalga gecmeyen muslumanlarr, komsularina once kardes, sonra kallesce arkasindan vurmayan muslumanlar, komsulariyla iyi gecinen turkiye anlayisi sahip muslumanlar , kadinlarin basortusunu siyasete karissstirmayan muslumanlar, belediye toplu acilislarini siyasi parti mitingine cevirip belese miting yapmayan muslumanlar kazanacak, yani biz kazanacagiz siz degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!