Oğlunun yanına defnedildi

Omurilik içi tümör sebebiyle bir yılı aşkın süredir tedavi gören ve dün kalp yetmezliğinden hayatını kaybeden gazetemizin Galatasaray muhabiri Hacı Hasdemir, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde toprağa verildi.

Oğlunun yanına defnedildi
Oğlunun yanına defnedildi
GİRİŞ 09.11.2013 17:46 GÜNCELLEME 09.11.2013 17:46

2004 yılında, iki yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Enes'in yanına defnedilen Hasdemir'i, ailesi, gazeteci arkadaşları ve tüm sevenleri uğurladı. Dün hayatını kaybeden Zaman Gazetesi Galatasaray muhabiri, 2 çocuk babası Hacı Hasdemir'in cenazesi İstanbul'da düzenlenen tören sonrası memleketi Tokat'ın Turhal İlçesi'ne gönderildi.

Binevler Camisi'nde kılınan cenaze namazına Hasdemir'in 8 yaşındaki oğlu Emir Hasdemir ile birlikte yakınları, gazeteci arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı öncesinde gazetecilere konuşan Hacı Hasdemir'in ağabeyi Sadık Hasdemir, ''Yeri geldi her şeyi unuttu, bir şey hatırlayamadı. Çok çileli bir hayat çekti. 6 aydır hiç yataktan kalkmadı. Çekeceği her türlü çileyi çekti'' dedi.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası muhabirimiz Hasdemir, şehir mezarlığında gözyaşı ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

KAYNAK: ZAMAN.COM.TR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi