Kurtlar Vadisi 17 Aralık operasyonu

ATV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 209'uncu bölümünde Türkiye'nin gündemine oturan 17 Aralık operasyonuna ve küresel finans lobilerine çarpıcı bir gönderme vardı.

GİRİŞ 27.12.2013 13:54 GÜNCELLEME 27.12.2013 13:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye gündemine ait olaylara dikkat çekmeye devam eden Kurtlar Vadisi Pusu'nun 17 Aralık operasyonu da gündemindeydi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun operasyon ile ilgili sahneleri yaşananların özeti gibiydi.

Dizideki operasyon sahnesinde neler yaşandı?

Tapınakçıların operasyon için Türkiye'ye gönderdiği Müfettiş Kane, kuracağı vakıflar ve finansal fonlar üzerinden operasyonlar yapacaktır.

Türkiye ve yönlendirmek istedikleri ülkelere kurdukları vakıflar üzerinden müdahale eden uluslararası finans kuruluşları, ülke kaynaklarını kendi kontrolleri dışına çıkmaması için gerekirse darbe yapılması ve seçimlere hile karıştırılması gibi, kendi lehine olacak her türlü uygulamayı mübah görmektedir.

Küresel güçlerin, özellikle Türkiye'de yürütülen finansal suikastlerin devam ettirilmesi konusunda çağrısı dikkat çekiyor.

Küresel finans lobisi temsilcisi ile Türkiye'ye operasyon için gönderilen Müfettiş Kane arasında görüntülü konuşma teknolojisi kullanılarak yapılan görüşmedeki diyaloglar yaşananları özetliyor.

İşte geceye damga vuran diyalog:

- Özellikle Türkiye'nin bölge ülkeleriyle kendilerinin dışında yürüttükleri ikili ilişkilere artık müdahale etme zamanı gelmiştir. Türkiye İran yakınlaşmasına gönderdiğiniz mesaj yerini buldu.

Bu finansal hamleyle dengedeki yerimizi belirleyen ayarı çektik. Altın vuruşu yaptık. Böylelikle Türkiye ekonomisini bu ölçekte test etme imkanını bulduk. Bu son yaşananlarda dostlarımız borsada yaptıkları manevralarla yaklaşık 1 milyar dolar kazanç elde ettiler. Ama Türkiye ekonomisi 24 saatte kendisini toparladı.

- Yüce majestenin bana burası için verdiği yol haritası istenilen yeni düzen için kaos oluşturmaktı. Bu son operasyonlar bahar ayları için planlananların daha erkene alındığını gösteriyor. Takvimimizde bir değişiklik mi var.

- Yo... Bu sadece bir aşama... Baharda son vuruşumuzu yapacağız. Yüce majeste bu görevde Mister Kane ile çalışmanızı istiyor.

- Mister Kane ile zaten irtibat halindeyim. Şu an İspanya'da görevde olduğunu biliyorum...

- Evet İspanya'da... Ama yeniyıl operasyonu için orada olacak. Tecrübesinden faydalanacağını düşünüyorum.

- Hiç şüpheniz olmasın.

- Şimdilik bu kadar Kane... İyi noeller...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • YILMAZ BABUTCU 10 yıl önce Şikayet Et
    ..kvp. .. vadi yi bu anlamda kutlamak lazım,aşk meşk dedikodu dizisi değil vadi sıradan bir dizi değil,izlemenizi tavsiye ederim
    Cevapla
  • HARPUTLUM23 10 yıl önce Şikayet Et
    MILLET OYLE BIR ALTIN VURUS YAPACAKKI. baharda yani mart ayindaki yerel secimlerde bu bati destekli soytarilara oyle bir altin vurus yapacagizki bi dahada bu ulke uzerinde arap baharinda onlarla oynadiklari gibi oynamayi ve operasyon yapmayi birakin bi dahada yan gozle bile bakamayacaklar su anda millet olarak ikinci kurtulus savasimizi yasiyoruz ve tekrar geldikleri gibi perisan olup gidecekler allahin izniyle
    Cevapla
  • Murat Taner 10 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi Dizisi Hakkında Önemli Gerçekler Var. Kurtlar Vadisinin senaryolarındaki tahminlerin bu kadar tutması normal bir durum değil. Kurtlar Vadisine bu bilgilerin çoğunun çatlının ve diğer derin devlet mahkumlarının avukatlarının bilgileriyle senaryoya katkı yapılmış olabildiği konuşuluyor. Ayrıca lütfen bkz. http://www.youtube.com/watch?v=stNpDf-jMqQ buyrun yorum sizin.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    CENGİZHAN YILDIZ YAŞIN NE BİLMİYORUM AMA ?. Anladığım kadar yaşın ufak hayatta bir şey görmediğin belli.Bana söylermisin kılıçtar hoca ile görüştükten sonra şükür ve bal niye istifa etti.sermayeye karşı olan CHP neden ABD^ye gitti ve döndüğünde ayağına gelmesi gereken adamın ayağına gitti yani elçinin sonunda ne oldu biliyorsun 17ARALIK Sen bunları görmüyorsan benin sana söyleyecek sözüm yok.Ben zaman gazetesi abonesi idim evimdede 3 kanalı seyrederdim isimleri TR1 SAMANYOLU VE ATV Şimdi gazeteyi bıraktık SAMANYOLU'NU benim televizyonum hiç çekmiyor nedenini söylermisin ?
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Cengizhan YILDIZ. Yarası olan bak ne güzel gocunuyor. Yazıda cemaatin C si geçmiyor. Suçluluk psikolojisi bu olsa gerek. Nasılda iyot gibi açığa çıkıyorsunuz. Adam küğresel finans lobisi ve musevi baronları anlatıyor sen cemaat anlıyorsun. Haksızda sayılmazsın bizde derin hayal kırıklığıyla cemaatin derin bir plan olduğunu öğrendik. Allah'a töbe ettik önünden bile geçmeyiz artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler