Today's Zaman'ın yazarından Başbakan'a hakaret

Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, sosyal medyadaki şahsi hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan'a "canavar" diyerek , sınır tanımayan bir ifade kullandı.

Today's Zaman'ın yazarından Başbakan'a hakaret
Today's Zaman'ın yazarından Başbakan'a hakaret
GİRİŞ 20.01.2014 07:03 GÜNCELLEME 20.01.2014 14:11
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İngilizce yayın yapan Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Twitter'da "İngilizce ve iPad'le başım cidden dertte... Ne zaman 'Prime Minister' (Başbakan) yazacak olsam iPad 'Prime Monster'a (Baş canavar) dönüştürüyor. Hay Allah, ne yapsam!" şeklinde alaycı ifadeler kullandı.

Keneş, gelen tepkiler üzerine yine Twitter üzerinden bir açıklama yaptı: 

"Allah akıl fikir versin... Yazdığım mesajın neresinde "Başbakan Erdoğan"ın ismi geçiyor. Dünyadaki tek başbakan Erdoğan mı?"

YORUMLAR 48
  • ali osman 10 yıl önce Şikayet Et
    hilm sahibi başbakanımız. sayın başbakan çok bağışlayıcı ve hilm sahibi bir insan. ulusalcıların ipe sapa gelmez ifadelerini bile affetti.onlara tekrar yargı yolunu açtı ki bu arkadaş da kesinlikle affedilenler listesine girer.
    Cevapla
  • Fayans 10 yıl önce Şikayet Et
    Yesterday’s Zaman!. Vay be !! hem ingilize bildigini hem de iPadi oldugunu millete gostermek istiyor beyefendi! Nedense 17 Araliktan sonra senin iPad’in Prime Minister’i Prime Monster olarak gostermeye basladi ! Bizim iPad’imizde hic oyle gostermiyor.Bizim icin de Today’s Zaman Yesterday’s Zaman oldu 17 Araliktan sonra . "İngilizce ve iPad'le başımiz cidden dertte... Ne zaman 'Today’s Zaman' yazacak olsak iPad 'Today’s Zaman'i ‘Yesterday’s Zaman’a donusturuyor. Hay Allah, ne yapsak!" Çin’den Basbakanimiza saygilar!!
    Cevapla
  • Orhan Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    BENDE NE ZAMAN BÜLENT KENEŞ YAZSAM. Bülent Kalleş olarak düzeltiliyor.
    Cevapla
  • fecri-ati 10 yıl önce Şikayet Et
    şeref yosunu. menfaatperest bülent bunu iyi tanırım ben yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya çeker çok hain kesin israil işbirlikçisi olmuştur.
    Cevapla
  • Tigin Kürşad 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Yazar,Erdoğan'ı eleştirmek yürek ister,. en sonki ulaştığı mertebe,Allahın tüm sıfatlarını taşıyan lider...Maazallah çarpılırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!