Berat Albayrak köşe yazarı oldu

Başbakan Erdoğan'ın damadı olan ve Çalık Grubu bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Berat Albayrak, Sabah'ta yazar oldu.

Berat Albayrak köşe yazarı oldu
Berat Albayrak köşe yazarı oldu
GİRİŞ 10.02.2014 07:40 GÜNCELLEME 10.02.2014 10:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak'ın da kardeşi olan Berat Albayrak "Yeni Türkiye yeni ekonomi" başlıklı köşe yazısıyla gazete okurlarına 'merhaba' dedi. Berat Albayrak 15 yıldır çeşitli pozisyonlarda 2007 yılından itibaren ise CEO olarak çalıştığı Çalık Holding'ten geçtiğimiz yılın Aralık ayı sonunda ayrılmıştı. 

İLK YAZISINDA EKONOMİ YAZDI

Albayrak ilk yazısında son 10 yılda yakalanan ekonomik başarının sırrını anlattı. Albayrak, "Ekonomi ilmini elitist ve karmaşık bir dille anlayan ve anlatmaya çalışanların, yeni süreci ve siyaseti anlaması beklenemez. Esas alınması gerekenlerin bunu ne derece başarılı yönettiklerini son 10 yıldaki performansları göstermektedir" dedi.

YORUMLAR 1
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Halk. "Çan Eğirisi"nden, "Diferansiyel"den, "Ödemeler Dengesi"nden, şundan bundan anlamaz. Nesnel olarak ne yapıldğına bakar. Hastaneye 2 kişi (birisi hasta, diğeri ise doktorun yazdğı reçeteyi hastane eczanesinden zamanında alabilmek için peşinen girilecek ilaç kuyruğu için ikinci kişi) gidildiği günleri, bulunayayan ilaçları, patlayan çöp dağlarını, akmayan muslukları, neredeyse ödenemeyen memur maaşlarını, 5-6 yılda bir çıkan/çıkarıtılan ekonomik krizleri ise iyi bilir!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!