Ali Tezel canlı yayında çılgına çevirdi

Habertürk'teki bir programda hakaretler havada uçuştu, yayın kesildi. Ali Tezel'in saldırgan üslubu programın sunucusunu bile çileden çıkarttı.

GİRİŞ 11.02.2014 05:54 GÜNCELLEME 11.02.2014 09:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Habertürk Tv'e konuk olan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'in programın diğer konuğu Resul Kurt'a karşı takındığı çirkin tavır yüzünden program yarım kaldı.

Ali Tezel'in, Resul Kurt'un sözlerini sık sık kesmesi üzerine programda gerginlik meydana geldi. Tezel'in Kurt'un sözlerini kesmesi üzerine programdan gidebileceğini söylemesi üzerine Ali Tezel 'Sen yandaş medyasın gidemezsin' dedi. Bunun üzerine Resul Kurt da 'Senin ne b.k olduğun belli değil' karşılığı verdi.

Bu söz üzerine stüdyoda soğuk rüzgarlar estit. Neye uğradığını şaşıran program sunucusu Didem Aslan hemen reklam arası verilmesini istedi.

YORUMLAR 10
  • metin şenyıl 10 yıl önce Şikayet Et
    ali tezel hiçmi insan içine çıkmadın. seni insan diye çağırmışlar yaptığın hareketi beğendinmi bir şey biliyorsan insan gibi anlat hakaretli ve hareretli konuşmaya ne gerek var ...
    Cevapla
  • mustafa06 10 yıl önce Şikayet Et
    YENİ PARTİ. Kırık yüreklerin bu bekleyişi bozkırın çiçekleri beklemesi gibi, sabırla ve inançla duanın beklenişi gibi mübarek ve vakur bir bekleyiştir. Türkiye siyasetine düzey, kalite gelmesi, ülkeme de demokrasi gelmesi şubatta baharın beklenişi gibi yakındır. selam olsun
    Cevapla
  • nef arkeder 10 yıl önce Şikayet Et
    kötü söz sahibinindir. resul kurt ! o söylediğin kelime koynuna girsin.
    Cevapla
  • burak gültekin 10 yıl önce Şikayet Et
    çok fena. ali tezel`in neden istifa ettigini biraz araştırmak lazım...
    Cevapla
  • Cevat Öner 10 yıl önce Şikayet Et
    yaklaşık 400 tl prim ödüyorum. kendim, çoluk çocuğum (ihtiyaç olsa anam babam da yararlanacak) sağlıktan yararlanıyoruz. birde günümüz dolduğu zaman inş. maaşa bağlanacağız. bu hizmetler ödediğim primle orantılı olsa 1000 tl ile villa almak gibi komik bir durum olurdu. yapacak birşey yok. ama elbette sigortalılar arasında da adalet olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek