Memur-Der'den Haber 7, Kanal 7 ve Ülke TV'ye ödül

Memur-Der Federasyonu'nun 7. yılı dolayısıyla düzenlenen "12 Mart Basın Ödülleri" etkinliğinde Haber 7, Kanal 7 ve Ülke TV'ye ödül yağdı.

Memur-Der'den Haber 7, Kanal 7 ve Ülke TV'ye ödül
Memur-Der'den Haber 7, Kanal 7 ve Ülke TV'ye ödül
GİRİŞ 13.03.2014 12:31 GÜNCELLEME 13.03.2014 13:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Memur-Der Federasyonu'nun 7. yılı dolayısıyla düzenlenen "12 Mart Basın Ödülleri" töreni Ankara'daki Gürkent Otel'de yapıldı.

Gazetecilerin ödüllendirildiği gecede Haber 7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli, Kanal 7 Haber Müdürü Halis Gökgöz, Ülke TV Programcısı Turgay Güler ve Ülke TV Programcısı Ersoy Dede, yürüttükleri başarılı habercilik faaliyetleri sebebiyle ödüle layık görüldü.

Konuşmaların ardından medya mensuplarına ödülleri verildi.

Haber 7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli'ye ödülü Memur-Der Genel Başkanı Cengiz Özbay tarafından verildi.

Kanal 7 Haber Müdürü Halis Gökgöz ise ödülünü RTÜK Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu'nun elinden aldı.

Gecede, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, Anadolu Ajansı (AA) Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Ertuğrul Cingil, TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Nasuhi Güngör, TRT spikeri Tunç Tuncel, TGRT Ankara Haber Müdürü Yusuf Ziya Orhan ve Yeni Akit Yazarı Serdar Arseven de ödüle layık görülen gazeteciler arasında yer aldı.

BAŞKAN ÖZBAY: BU ÜLKEYİ OFSAYTA DÜŞÜRENLERİ SİZE HAVALE EDİYORUM

Gecede bir konuşma yapan Memur Dernekleri Federasyonu (Memur-Der) Genel Başkanı Cengiz Özbay, Türkiye'nin son dönemde sıkıntılı günlerden geçtiğini belirtti. Gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Özbay, "Bu ülke bizim, bu memleket bizim hepimiz bu geminin birer neferiyiz. Bu gemiye hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Ülkemiz çok zor günler geçiriyor gerçekten bizi bu ofsayta düşürenleri sizlere havale ediyorum" dedi.

Özbay, "Bu ülke bizim, bu memleket bizim hepimiz bu geminin birer neferiyiz. Bu gemiye hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Ülkemiz çok zor günler geçiriyor gerçekten bizi bu ofsayta düşürenleri sizlere havale ediyorum. Önümüzdeki süreçte bizleri bu ofsayta düşürenlere bir cevap vereceğiz. Halkımız sağ duyusuyla çok güzel cevaplar veriyor ve bu güzel cevaplarla taşlar yerine oturuyor" diye konuştu.

FENDOĞLU: SEVGİYE İHTİYACIMIZ VAR

Etkinliğe katılan RTÜK Başkan Vekili Hasan Tahsin Fendoğlu "İnsan, insanın aynasıdır" diyerek "Aslında herkes birbirine ayna tutsa aslında herkes kendisine baksa kendi hatalarını düzeltse o zaman toplumdaki huzursuzluk ortadan kalkar. Her insanın sevgiye ihtiyacı vardır, sevgisiz derneklerin, cemiyetlerin, federasyonların yaşaması mümkün değildir" değerlendirme bulundu.

Fendoğlu, Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında yaralanan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'a Allah'tan rahmet dileyerek bu tarz olayların yaşanmaması gerektiğine dikkati çekti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır da ileri toplumlarda sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu söyledi.

Gece Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet İnan'ın icrası ile sona erdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Serhan Demirhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en iyi haber sitesi !. Kesinlikle Türkiye'nin en iyi haber sitesi Haber7.. Allah başarınızı daim kılsın ve artırmayı nasib etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...