TRT'de paralel savcıya kadro kıyağı!

Sözde Selam Terör Örgütü iddialarıyla binlerce kişiyi dinleyen Savcı Adnan Çimen'in akrabalarının TRT'deki paralel yapıya yakın isimler tarafından sınavsız olarak işe alındığı ortaya çıktı.

TRT'de paralel savcıya kadro kıyağı!
TRT'de paralel savcıya kadro kıyağı!
GİRİŞ 20.03.2014 14:30 GÜNCELLEME 20.03.2014 14:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sözde Selam Terör Örgütü dosyası üzerinden yaklaşık 7 bin kişiyi hukuksuz olarak dinlettiği ortaya çıkan Savcı Adnan Çimen'le ilgili bomba iddia...

Paralel yapının TRT'deki önemli temsilcilerinden olan personelden sorumlu genel müdür yardımcısının talimatıyla, Çimen'in dört akrabasının TRT Genel Müdürlüğü bünyesindeki tesislerin güvenliğinden sorumlu özel güvenlik firmasına işe sokulduğu ortaya çıktı.

Özel güvenlik sıfatıyla çalışmaya başlayan Çimen'in akrabaları Z.K, M.Ç, S.Ç ve S.Ö'nün sınavsız olarak işe alındığı bilgisi paralel yapının TRT'deki kadrolaşmasını da gün yüzüne çıkardı.

Sözde Selam Terör Örgütü dosyası üzerinden binlerce kişiyi dinleten Savcı Adnan Çimen'in akrabalarının TRT de işe alınmaları talimatını veren genel müdür yardımcısının, TRT'deki paralel yapının kadrolaşmasında büyük rol oynadığı ve bu tutumuyla da TRT Genel Müdür İbrahim Şahin'i Başbakanlık nezdinde zor durumda bıraktığı iddia edildi.

KAYNAK: HABER10
YORUMLAR 4
  • mustafa mersin 10 yıl önce Şikayet Et
    Hemen kovun.... Hemen kovulsunlar, bu olaya aracılık eden bütün herkes hakkında da işlem başlatılsın. Haksız, hukuksuz bir şekilde işe alınmalarından dolayı da Fethullah beddua etmez herhalde. Dinin temel prensiplerine de aykırı, sunneti sahihaya da aykırı. Ama kendisi ağzını tutamaz olmuş, ağız kasları gevşemiş yine beddua edecekse etsin...
    Cevapla
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    His Yazar,. anlaşılan o ki,paralel rıhtıma yanaşınca bu işler oluyormuş!ama o da denize düşenin yılana sarıldığı gibi birşey! denizde boğulmak mı tercih edilir yoksa yılan sokması mı acaba!?
    Cevapla
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. ibrahim şahinin haberi yokmuydu sanki?onuda gönder...alayını bırakma orda bizde uğraşalım her sene kpss diye!!!
    Cevapla
  • HisYazar 10 yıl önce Şikayet Et
    Gazetecilik mezunuyum, muhabir olmak istiyordum.. Her türlü hazırlığım tamdı kpss, yds vs. Tek eksik TRT'nin personel alacağını ilan etmesiydi. Tam 4 yıldır bekliyorum personel alımı duyurusu yayınlanmadı. Ben de öyle hayallerimin yıkıldığıyla kala kaldım. Meğerse sınavsız bir şekilde arkadan kendi adamlarına kadro vermişler. Bu nedenle 4 yıl boyunca hiç eleman eksiği olmamış. Hakkım zıkkım zehir olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!