Zaman yazarından cemaate operasyon yorumu!

Ahmet Turan Alkan cemaate yapılacak operasyonu doğruladı ancak bu operasyonun sınırlı olacağını söyledi.

Zaman yazarından cemaate operasyon yorumu!
Zaman yazarından cemaate operasyon yorumu!
GİRİŞ 02.04.2014 11:46 GÜNCELLEME 02.04.2014 12:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CNN TÜRK'e konuşan Zaman gazetesi yazarı Ahmet Turan Alkan, cemaate yönelik sınırlı sayıda bir operasyonun yapılacağını söyledi. Alkan, ''Fakat 'inlerine gireceğiz' şeklinde bir operasyon beklemiyorum'' dedi.

Alkan şöyle konuştu:

"Sınırlı sayıda bir operasyon yapılması mümkündür. Çünkü Başbakan söz vermiş oldu. Ülkenin koca başbakanı kendi sözüyle kendini izam ettiği için bir operasyon bekliyorum. Fakat vaadettiği ölçüde, etkili, 'İnlerine gireceğiz', 'Darmadağın edeceğiz' şeklinde bir operasyon beklemiyorum.Çünkü buralarda in yok. Herkes akşam olunca evine gidiyor, gündüz olunca işine geliyor. İşine gücüne bakıyor. Kaldı ki böyle bir fesat yuvası verdıysa da şimdiye kadar beklenmesi de büyük bir hatadır."

YORUMLAR 6
  • Mustafa ETİZ 10 yıl önce Şikayet Et
    İhanetin kanıtı. Alkan bey hiç laf ebeliği yapmaya gerek yok. Vasat zekaya sahip herkes şunu anlamakta zorluk çekmez. Seçimlerde ce he pe yi destekleyecek kadar gözünüzün ve gönlünüz kararmasına sebep olan şey bu millete ve memlekete karşı şer odaklarınca tertip edilen oyunlar içinde icra ettiğiniz rollerdir. Ve bu rollerin literatürdeki ifadesi de ihanettir. Sabah işine akşam evine giden insanlar ihanet etmezler. İhanet alenen de yapılmaz. İhanetin planlandığı yerlere in denir. Ve ihanetin bedeli de o inlerin dağıtılmasıdır.
    Cevapla
  • MEHMET AKKUŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    YETER ARTIK KONUŞMAYIN BE... bi susun artık ya.vır vır vır.birazcık cemaat olun ya.sizin gibi adamnlar yüzünden cemaatin temiz tabanı da kirleniyor.artık konuşmayın be..
    Cevapla
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAMI HİÇ SEVMİYORUM.... Fitne bunda fesat bunda yalan bunda iftira bunda. Gıybetini dahi yapılmaya değer bulmuyorum....
    Cevapla
  • osman k 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakkımı da Oy'umu da helal etmem. Merhametten maraz doğarmış. Eğer bunca ihanete, alçaklığa, casusluğa, yalancılığa karşı başbakan gereğini yapmazsa bunca ihanetin bedelini ödetmezse, ''sapla samanı karıştırmadan'' bunların kökünü kazımazsa Canım kadar sevdiğim Başbakanıma hakkımı da oy'umu da helal etmem
    Cevapla
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    sadece hançerleyenler için. Başbakan sırtımızdan hançerlendik diyor. İşte bu sırttan hançerleyeneler için. Kendilerini bir yerlere getirenleri sırtından hançerlerseniz sonucuna da katlanırsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!