Lafı dolandırmadan konuştu: Gebertelim!

Kars'ta 9 yaşındaki çocuğun cinsel tacize uğradıktan sonra öldürülmesi karşısında kamuoyunun tepkisini köşesinde dile getiren Hakan Albayrak idam cezası istedi...

Lafı dolandırmadan konuştu: Gebertelim!
Lafı dolandırmadan konuştu: Gebertelim!
GİRİŞ 09.04.2014 11:44 GÜNCELLEME 09.04.2014 12:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Mert Aydın adlı çocuğun tecaviz edildikten sonra boğularak öldürülmesine sert tepkiler gelirken Star gazetesi yazarı Hakan Albayrak lafı hiç dolandırmadı ve idam cezası talep ederek günün en radikal çağrısını yaptı.

ADALET O ADAMIN VE ONUN GİBİLERİN GEBERTİLMESİDİR

Mert'e tecavüz edip öldüren şahsın yakalanması durumunda yargılanıp hapse atılacağını hatırlatan Hakan Albayrak bunun sebebinin Avrupa Birliği müktesebatı olduğunu söyledi. Albayrak hümanizm adına adaletin hiçe sayıldığını savunduğu yazısında "Adalet, hiç şüphesiz, o adamın ve onun gibilerin gebertilmesidir." diyerek şaşırttı.

İşte Albayrak'ın bugünkü yazısı:

Kars'ta ilkokul üçüncü sınıf talebesi Mert Aydın, babasının iş yerine yemek bırakmış, evine dönüyordu.

Yolda bir adam Mert'in yanına yaklaştı, başını okşadı, nasıl kandırdıysa kandırdı ve tenha bir yere götürdü çocuğu.

Ona tecavüz etti.

Sonra başına taşla vurdu yavrucağızın.

Sonra boğazını sıkarak boğdu onu.

***

Sapık katil yakalanırsa hapse atılacak.

Parmaklıklar ardında yaşayacak.

YAŞAYACAK.

Avrupa Birliği müktesebatının hatırı için hayatta tutacağız onu.

Hümanizm adına adaleti hiçe sayacağız.

Adalet, hiç şüphesiz, o adamın ve onun gibilerin gebertilmesidir.

***

Sözün bittiği yer.

YORUMLAR 20
  • okay sercen 10 yıl önce Şikayet Et
    KESİNLİKLE İDAMMM. bence bunda şaşırılacak bir şey yok.kesinlikle o cani asılmalı.ve kesinlikle hemen bulunmalı . bulunmaması ve o yaratığın aldığı her nefes ülkemiz için çok büyük bir ayıptır.....bir an kendimizi o anne ve babanın yerine koyalım...ALLAH aşkına dayanabileceğimizi mi??? sanıyoruz. çok zor.normal bir ölüm değil bu bambaşka bir acı . RABBİM o çocuğa rahmet etsin . GAZABINI DA BUNU YAPANA GÖSTERSİN....
    Cevapla
  • malik iskender 10 yıl önce Şikayet Et
    idaaam. bu tür suçlarda, kuşkuya yer bırakmayacak şekilde delillendirildiği zaman, adaleti sağlamanın tek yoludur idam cezası. Halk bunu istiyor ama maalesef vekilleri duymuyor. Siyasiler ne zaman duyar bu çığlığı biliyormusunuz, kendi başlarına geldiği zaman..Biraz empati lütfen. o yavrucağın ailesinin yerine kendinizi bir koyun. Allah kimseyi bu şekilde sınamasın. Yakınlarına sabır diliyorum.
    Cevapla
  • abdullah nurioğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    KALE55 SEN ÖYLE SAN. Tecavüzcüler koğuşuna atarlar. Orada birbirlerine maceralarını anlatarak hükümlerini tamamlarlar ve aslanlar gibi çıkar aramıza katılırlar. İDAM ACİLEN GERİ GELSİN.
    Cevapla
  • KALE55 10 yıl önce Şikayet Et
    CEZAEVİ KANUNLARI. cezaevi kanunları çok katıdır, anne baba katilleri ve çocuk tecavüzcülerine kesinlikle af yoktur, bi şekilde infaz edilirler, ardında da bu vicdan azabına dayanamayıp intihar ettim diye not bıraktırırlar
    Cevapla
  • yusuf kenan 10 yıl önce Şikayet Et
    Önce gerçekten adil ve tarafsız hakimler ve mahkemeler sonra İDAM. Hanefi Avcı gibi paralel cemaati deşifre etti diye 15 yıl hapse mahkum edilen binlerce masum insanın olduğu ülkemizde idam çok yanlış olur malesef. Önce dünya sarsılsa sarsılmayacak, dağlar yerinden sapsa sapmayacak hakimler yetiştirmek şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!