Tan: Sayenizde millet sendika adını duymak istemiyor!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "1 Mayıs'ta taksim'i açın" diyerek Taksim Meydanı'nın kutlamalara açılmasını istediği haberinin sunulmasının ardından Sunucu Erkan Tan, Kılıçdaroğlu'na ve sendikalara şu sözlerle gönderme yaptı:

GİRİŞ 23.04.2014 10:01 GÜNCELLEME 23.04.2014 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında sabahları yayınlanan 'Erkan Tan Vakti' isimli programda Erkan Tan, 1 Mayıs'ta Taksim ısrarını sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu'na ve sendikalara seslendi.

Erkan Tan, "Sayın Kılıçdaroğlu, Başbakan miting yapıyor Yenikapı'da, işçiler kendini parçalıyor Taksim'de miting yapacağız diye... Kamu yönetimi diyor ki, "Sizin talebinizde uygun bir durum yok. Bakın Başbakan bile orada yaptı. Siz de gidin orada yapın." diyor. Nedir bu 1 Mayıs'ı kâbus haline getirme çabası?

Ey sendikalılar! Nedir bu sizin 1 Mayıs'ı kavga, dövüş, itiş, kakış, camın, çerçevenin indiği gün yapma çabası. Millet sizin yüzünüzden sendika adını duymak istemiyor. Sendika demek kavga demek, dövüş demek, kaos demek, karışıklık demek. herkes sizin bu tavırlarınız yüzünden sendikalardan soğudu. Yapmayın!" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Sendikalar İşci kesimini işverenle karşılıklı sömüren derneklerdir....... .....Sendikalar dernek adı altında soygunculardır...
    Cevapla
  • bgungor 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZ'de TAKSİMİ İSTİYORUZ. BU meydan bunlara verilirse yarın bizde Süriyeyi,Mısırın yaptığı Zulümleri PROTOSTO.etmek için izin isteriz,
    Cevapla
  • bgungor 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞÇİLERE SORUN.?***. Muhatabı ve gelirini aldığı işçiye sorun kimse mevcut SENDİKA'ları istemiyor,çünkü verdiği AİDAT' lar, olumlu değil menfi kullanıldığını düşünüyor,Cüzi bir aidatla yeni bir masa kurup bunlardan kurtulabiliriz. Başbakanımız ve ekibinde ricamız yeni bir sistem(Enfilasyon) olur Vs olur bunları baz alan sistemle, TİRİLYONLARI Devlete bütçesine kazandırıp,İŞÇİ'ye hizmet olacak şekilde düzenleyebilir.
    Cevapla
  • H.Fahrettin ALBAYRAK 9 yıl önce Şikayet Et
    1 Mayıs aslında. 1 Mayıs bayram değildir; bayramda coşku ve neşe vardır. Bunlarda hınç, zarar verme, kamuyu yıpratma, vurma, parçalama, çiçekleri ezme vs vardır. Yaşamşarındaki sıkıntıları dile getiremeyen, ifade edemeyen insalar tarafından da desteklenir, normalde çok sakin insanların maç izlerken küfürler yağdırması gibi... Diğerleri ise zaten amaçları bozgunculuk yapmak!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı