Beyoğlu operasyonu belgesele konu oldu

Beyoğlu'nda uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda extasy, kokain ele geçilirken, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Alman belgesel film ekibi operasyonu saniye saniye görüntüledi

Beyoğlu operasyonu belgesele konu oldu
Beyoğlu operasyonu belgesele konu oldu
GİRİŞ 25.04.2014 20:45 GÜNCELLEME 25.04.2014 20:45

Edinilen bilgiye göre, Tarlabaşı'ndaki kentsel dönüşüm alanlarını mesken tutan uyuşturucu tacirlerini mercek altına alan polis, akşam saatlerinde bölgeye eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik ve asayiş büro amirliği ekipleri, motorize polis ekiplerinden oluşan yaklaşık 100 polisle birlikte Almanya'nın Bochum kentinde görev yapan 2 başkomiser de gözlemci olarak katıldı.

Özellikle kullanılmayan boş binalar ile çevredeki bazı işyerlerine baskın düzenleyen ekipler, buralarda yaptıkları detaylı aramalar sonucunda çok sayıda extasy ve uyuşturucu hap, kokain ile hançer ele geçirdi. Bölgedeki ara sokaklarda bulunan internet kafe, kahve ve marketi de arayan ekipler, aramalar boyunca mekanlardan dışarıya kimseyi çıkartmayarak içeride arama yaptı. Operasyonun yapıldığı sokakların başı da polisler tarafından tutuldu. Operasyon sonucu olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınırken, bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Almanya'nın Bochum kentindeki Alman bir belgesel film ekibi de operasyona katıldı. Metropollere giden ve buralardaki polis ekiplerinin çalışmalarını filme alarak belgesel haline getiren ekip, polis ekipleriyle birlikte katıldığı operasyonu saniye saniye görüntüledi. Ekibin yaklaşık 1 haftadır Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki çalışmaları filme alarak belgesel haline getireceği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...