Erdoğan'dan medya mensuplarına selfie

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da kendisi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen yerel basının mensuplarının isteğini kırmayarak, birlikte selfie pozu verdi.

Erdoğan'dan medya mensuplarına selfie
Erdoğan'dan medya mensuplarına selfie
GİRİŞ 10.05.2014 19:44 GÜNCELLEME 10.05.2014 19:44

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen AK Parti 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde kampın yapıldığı otelin yakınında bulunan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı hizmete açtı.

Açılış töreni sonrasında ATSO üyesi sanayici ve iş adamaları ile bir süre görüşen Başbakan Erdoğan, bina çıkışında kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kentteki yerel basın mensuplarının isteğini geri çevirmedi. Basın mensupları ile bina içerisinde hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Erdoğan, selfie pozu verdi. Fotoğrafın ardından basın mensupları Başbakan Erdoğan'a teşekkür ettiler.

Program bitiminde Başbakan Erdoğan'ın binadan çıkmasını yoğun yağmur altında bekleyen Başbakanlık korumaları ise adeta yağmura karşı sınav verdiler. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur altında Başbakan'ın bineceği aracı bekleyen korumaları giydikleri yağmurluklar da şiddetli yağmurdan koruyamadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir