Başbakan Erdoğan'ı yenecek Köşk adayı!

"Ak Parti'nin adayı belli. Ancak muhalefet cephesinin alternatif aday arayışı, Meral Akşener'den İlker Başbuğ'a, Ekmelettin İhsanoğlu'ndan Mehmet Bekaroğlu'na kadar oradan oraya savruluyor."

Başbakan Erdoğan'ı yenecek Köşk adayı!
Başbakan Erdoğan'ı yenecek Köşk adayı!
GİRİŞ 12.05.2014 10:00 GÜNCELLEME 12.05.2014 12:39
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Muhalefetin henüz cumhurbaşkanı adayının belli olmaması bazı kesimleri rahatsız ettiği gibi Milliyet Gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş'ı da rahatsuz etmişe benziyor. Bugünkü köşesinde muhalefetin aday bulmakta zorlandığını ima eden Aydıntaşbaş, CHP ve MHP ile kafa buldu. Aydıntaşbaş kendi kafasına göre bir aday da belirlemiş. Diyor ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına "Kanuni Sultan Süleyman'ı" çıkaralım. Şakası da yok işte önerdiği isim;

"Tayyip Erdoğan'ın karşısına Kanuni Sultan Süleyman çıkmalı" diyen bir dost yardımıma yetişti. Eh, madem aday bulamıyoruz, Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni'yi oynayan Halit Ergenç'i aday gösterelim.

Popülerse, popüler! Hukuk devletini savunacağına şüphe yok (Yahu, adamın adı ‘Kanuni'!) Aile babası olduğundan muhafazakâr tabandan destek gelir. Üstelik koskoca padişah adayken, İslamcıların da Tayyip Erdoğan'ın yüzüne bakacaklarını sanmam. Laikler zaten hasta Halit Ergenç-Bergüzer Korel çiftine. Geziciler derseniz, onlar da Halit Abi'lerinin gaz maskeli fotoğrafını unutmadılar. Uzun lafın kısası, yoksa daha iyi bir adayınız, Kanuni'ye bas-geç yapalım"

YORUMLAR 18
  • Reci Türk 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefetin dayı belli. Muhalefet şimdi Başbakan aday olmasın falan diyorsa onlarda biliyorki Kendileri için en iyi aday başbakan. yoksa Tayyip erdoğna siyaset yaptığı sürece iktidara gelemeyeceklerini biliorlar.
    Cevapla
  • Ahmet Ortaç 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaklarını şaşırdılar :). Çok güldüm yaw :)))
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben hep derim. CHP'nin kafa bu kadar basıyor diye !
    Cevapla
  • MUHAMMET ÇOKLUK 9 yıl önce Şikayet Et
    vur davulcu eline üşenme , çal zurnacı diline üşenme hop baaa ama kurtaramaz . barışmançonun şarkısı geldi aklıma süleyman ıs bekın team
    Cevapla
  • Soyer Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    TEŞEKKÜRLER HABER 7. emeğinize sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam