Hüseyin Gülerce'den kovuldu iddiasına cevap

Zaman yazarı Hüseyin Gülerce, kovulduğu iddialarına yanıt verdi. İşten çıkarılmadığını söyleyen Gülerce, 4 ay yazmayacak.

Hüseyin Gülerce'den kovuldu iddiasına cevap
Hüseyin Gülerce'den kovuldu iddiasına cevap
GİRİŞ 07.06.2014 18:33 GÜNCELLEME 07.06.2014 19:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hüseyin Gülerce, kendisinin Zaman Gazetesi'nden kovulduğuna ve ayrıldığına dair bazı tv kanallarında ortaya atılan iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Gülerce, şahsi Twitter hesabında, "Zaman Gazetesi'nden ayrıldığım, en kötüsü "kovulduğum" iddiaları doğru değildir." diye yazdı.

 "4 AY ÜCRETSİZ İZİNE AYRILDI"
 
Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı ile konuştuğunu belirten Gülerce, "Talebim üzerine kitap çalışmam için 4 ay ücretsiz izin kullanacağım. Bu dönemde yazmayacağım." ifadelerini kulandı.

YORUMLAR 9
  • Bekir z. Çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    cemaat medyası yayın anlayışı. Zaman gazetesi olsun STV olsun vs cemaat medyasının yayın anlayışı herhangi bir kişi Fethullah Gülen'i öven bir söz söyledi mi ballandıra ballandıra haberi yapılıyor. Ya da eleştirse birazcık ağır konuşsa bu sefer de o kişi hakkında hemen linç edercesine haberler yapılıyor. Sizin başka işiniz gücünüz yok mu hocaefendiden başka bir şey bilmiyor musunuz? Herkes işi gücü bıraksın da sizin hocaefendinizi övmekle mi gününü geçirsin. Bu nasıl anlayış böyle?
    Cevapla
  • Hakan Turan 9 yıl önce Şikayet Et
    Zaten öyle olsaydı.... Ne kadar onurlu, şerefli bir davranış olurdu. Hele ki kovulmuş olsaydı, millet bağrına basardı. Ama nerdeee.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    anlamadınız. Olay açık aldığı rol belliydi ortada savaş meydanında çarpışma sonrası kalanları cesetleri şehitleri tespit etmekti.Durum şimdi farklı taraflar el sıkışma ihtimali sıfır garnütür yada sos konuşmalarına ihtiyaç yok bir yandan da para verdiğininden sınırsız hizmet almak olan bu patronların gereksiz maaş asla vermeyeceği gerçeği ile 4 ayda duruma göre sos yazılarına ihtiyaç olursa çağırırız ddiler kanımca.
    Cevapla
  • ff 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu Beyaz TV bi kovamadı seni.. Her pazar ekranlara nasıl çıkartılıyor anlamıyorum...
    Cevapla
  • FUAT KOCA 9 yıl önce Şikayet Et
    OLUR GÖRÜRSEM SÖYLERİM. hala halka yalan söylüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır