Dumanlı: Hiçbiri yakasını kurtaramaz!

Ekrem Dumanlı, paralel yapıya yönelik yapılan operasyonlar konusunda hükümeti uyardı.

Dumanlı: Hiçbiri yakasını kurtaramaz!
Dumanlı: Hiçbiri yakasını kurtaramaz!
GİRİŞ 23.06.2014 10:46 GÜNCELLEME 23.06.2014 10:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Zaman gazetesi Genel Yayın Yönemeni Ekrem Dumanlı, bugünkü köşesinde cemaate yapılan operasyonlara sert tepki gösterdi. Dumanlı, "Kanunsuz iş yapan hiçbir fert (makamı ne olursa olsun) yakasını kurtaramaz" diye uyardı.

YAKASINI KURTARAMAZ!

Ekrem Dumanlı, Gülen cemaatine karşı yapılan operasyonları eleştirerek, “Cemaat’i bitirmek için kurulan kozmik oda bilinmiyor mu sanıyorsunuz? Ayağa düşmüş bilgilerin medyaya sızmaması, tarihe mal olmaması, uzun süre gizli kalması düşünülebilir mi? TEM, Emniyet İstihbarat, MİT gibi birimlerin el ele vererek hak hukuk tanımaksızın bir hedefe yürümesi ve delil üretilerek kanunsuz işlem yapılması gizli kalabilir mi? Sanmam. Görmüyor musunuz; 12 Eylül darbesini yapan o muktedir ve müstebitler dahi 34 sene sonra adaletin karşısına çıkarıldı. Kanunsuz iş yapan hiçbir fert (makamı ne olursa olsun) yakasını kurtaramaz” dedi.

İşte Dumanlı'nın yazısından ilgili bölüm: 

"Siyasetten güdümlü, ‘cadı avı’na soyunan devlet memurları şayet kanunsuz emirleri yerine getirmek için hukuk dışı işlere soyunuyorlarsa bilmeli ki yaptığı her icraat hukuka saygısı olan ve konuya vâkıf kişilerce ayrıntılı bir şekilde not ediliyor. Delilsiz ve mesnetsiz suçlu ilan edilen kişiler, kendilerine yapılan haksızlığı asla unutmayacak ve sonuna kadar hukuk mücadelesi verecek. Adliye’de durum biraz daha farklı. Kendini “Hakyolcu” diye tanıtan bazı savcıların, Hizmet’e karşı yürüttüğü kanunsuz planlar gizli mi kalacak?

Hiç kimsenin kanunları ayaklar altına almaya hakkı yok. Konjonktür gereği hukuksuzluğu tercih edenler, eninde sonunda hukuk karşısında hesap verir. Kanun adamı olup da kanunları ihlal etmek kadar feci bir suç düşünülemez. Keşke insanlar, suçlu bulma yerine suç uydurarak kendi kendine sabıka dosyası oluşturmasa..."

YORUMLAR 11
  • muhammed hunkar 9 yıl önce Şikayet Et
    hukuktan o kadar cok bahsetmişki. birilerini hukuk karsısına cıkarmaya calısmıs yıllardır avukat hakim savcı musvetteleri pensilvanya ya hizmet etti o gunleri ozlemişcesine bol bol hukuk demiş halbuki Allahın hukuku cereyan eyleyince mahlukatın hukukundan sonuç çıkmaz . Allahın hukukundan çok şükür hiç bir mu'minin şüphesi yok. AKP li değilim ama Recep tayyibi paralel yapıyla mucadelesinde sonuna kadar destekliyorum. İnşallah Allah bizi bu beladan kurtarır.
    Cevapla
  • osman gündoğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    kalleşler nasıl kurtaracak bakalım yakayı...???. kardeş dedik sırtımızı yasladık kalleş çıktınız,biz siyonistlerin sırtımızdan bıçaklayabileceğini düşünürdük ,onlar konusunda tereddütümüz vardı ama sizin hakkınızda bir tereddüt yok..
    Cevapla
  • YILMAZ YAVUZ 9 yıl önce Şikayet Et
    EKREM DUMANLI'YA. Ekrem bey, şunu iyi bilesiniz devlet ile o olur bu olur anlamam. Ancak şunu iyi bilmelisiniz halk nezlinde itibarınız sıfıra inmiştir.Geçen sene bu zamanlarda yani ramazan arefesinde adamlarınız elleinde fitre zarfları ile geziyorlardı. Şimdi nerdeler? Amacınız ne idi bilmiyorum ancak; bildiğim bir şey var halk sizi defterden silmiştir. Sayın Dumanlı, bundan daha büyük ceza olur mu?
    Cevapla
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ajanlar sınırdışı edilsin..Ajanları koruyan kollayan hazineden geçinen ne kadar kişi varsa, hepsi. sınırdışı edilsin...Başbakan ofisinde böcek ve konuşmaları dışarıya servis,,Dışişleri toplantısını yabancı servislere bildirim,Mit tırlarını durdurup Miti terör örgütleri ile ilişkilendirerek global emperyalistlere Türkiyemizi şikayet...17 Aralık,25 Aralık,Montaj,sahte delil,şantaj vs ile ülkemizi bataklığa itmek...Devlete,millete,Demokrasiye,hukuka,geleceğimize karşı işlenen suçlar cezasız kalacak ise,Bu ülkenin yakın gelecekte Suriye,Irak gibi olma ihtimalinden söz edebiliriz...Zira,su uyuyor ama düşmanlar uyumuyor..Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürülürse,onlar da bizi Irak'a benzetir...Finlandiya ya benzetecek değiller ya...
    Cevapla
  • ahmet mardini 9 yıl önce Şikayet Et
    Tuzu kuru.... Biliyor ki birçok yargı mensubu kendilerinden.O yüzden kanun onlar için geçerli ama ülkenin geri kalanı için geçerli değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar