Başbakan Erdoğan bu isimlerden rahatsız!

Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olursa AK Parti kongreye tek adayla mı gidecek?

Başbakan Erdoğan bu isimlerden rahatsız!
Başbakan Erdoğan bu isimlerden rahatsız!
GİRİŞ 23.06.2014 15:25 GÜNCELLEME 24.06.2014 01:26
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Erdoğan'ın seçilmesi halinde erken seçime gidileceğini iddia etti.

Selvi, Başbakan Erdoğan'ın kırmızı çizgilerini ve Başbakanlık tartışması açan isimleri sert bir dille uyaracağı iddia edildi. 

İşte Selvi'nin bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm:

....

AK Parti cumhurbaşkanlığı seçimine tek aday olarak gireceği gibi büyük kongreye de bütünlük içinde ve tek adayla gitmeyi hedefliyor. 
 
Abdullah Gül mü yoksa başka bir isim mi olur.
 
Her kim olursa olsun parti birlik ve bütünlük içinde kongreye gitmeli.
 
Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonraki tek kırmızı çizgi bu denilebilir.
 
Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar AK Parti içinde konuşulan ikinci bir konu var. Kongreye tek isimle ve bütünlük içinde gitmek.
 
Başbakan'ın da aynı konuda çok hassas olduğu söyleniyor. Hatta Başbakanlık tartışmasını açan, parti içinde kulis faaliyetine girişen isimlerden rahatsız olduğu söyleniyor.
 
Başbakanlık tartışmasını açan isimler bunu sürdürdüğü taktirde tedbir alacağı ve sert bir şekilde uyaracağı söyleniyor.
 
AK Parti, Türk siyasetinin geleceğinde yer alacaksa,
 
1- Kendini yenilemekten kaçınmamalı.
 
2- Bütünlüğünü korumalı.

...

YORUMLAR 13
  • HAKAN OĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Bütün Dünyada Müslümanların Birlik, kardeşlik içinde yaşadığı, Ülkemizde Cuntacı, paralelci, terör olaylarının son bulduğu, Yüksek Demokratik Standartlara ulaşmış, Dünyanın Sayılı 10 Devletinden biri olmuş Bir Türkiyeyi görebilmeyi Bizlere Nasip et Allahım. Bu yolda Ülkemizi İlerletecek Liderlerin başımıza gelmelerini Nasip eyle.......
    Cevapla
  • akil aktepe 9 yıl önce Şikayet Et
    .......... başbakan erdoğan, partinin lideri cumhurbaşkanı olursa yok şöyle olur yok böyle olur gibi laflar edildiğini bu söylemlerin ise ak parti davasını anlamamaktan ileri geldiğini söylemiş. ben ak partili değilim. hiç bir zamanda olmadım. her ne kadar çevrem beni eleştirse de, ben milli görüşçüyüm ve senin şahsiyetine oy veriyorum. çünkü sen adam gibi adamsın. senin olmadığın bir partinin içi boştur.
    Cevapla
  • ali karaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan. Ali Babacan AKP iktidarından beri hep var olan 0 yanlışla devam eden polemiğe girmeden işini en iyi yapan bakandı. Hiç bir şekilde adı yıpranmamış Başbakan olacak tek kişi. Başbakanımızdan sonra gelirse Akpnin oyunu düşürmeyecek bir isim.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    ters köşe bekliyorum samimiyetle. ben sayın başbakanın cumhurbaşkanı adayı olmayacağı kanısındayım ne mi kaldı 7 gün iyisimi bekleyelim görelim..
    Cevapla
  • caferi tayyar 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah omur versin SAYIN BASBAKANIM.. . Allah omur versin! Sayin basbakanimiz hayattayken bir an evvel Cumhurbaskani olup Kendisinin varliginda Ak partiye ve sevenlerine Gidilecek dogru yolu gostermelidir. Kendisi varken boyle birsey denenirse sorunlarin altindan kalkilir ama Allah gostermesin kendisine birsey olsa bir anda onu kaybetsek Parti de calkalanma olabilir. Bu nedenle bir an evvel Ak partiye kendi ayaklari uzerinde durmasini ogretmesi gerekiyor. Bu nedenle de Cumhurbaskani olup Basbakanlik konusunda Ak partiye bir yon cizmeli ve bu yon nesiller boyu bu partinin Turkiye icin hizmet etmesine vesile olmali.. Allah kolaylik versin Sayin basbakanim isiniz gercekten zor.. Insallah Bu partiye makam sevdalilari degil her zaman Vatan sevdalilari gelir de koltuk kavgasiyla degil millete hizmet icin ugrasir ve didinirler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı