İhsanoğlu'nun sözleri CHP'nin başını yakacak

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la dostluğuna ilişkin sözleri CHP tabanının oyunu düşürür mü?

İhsanoğlu'nun sözleri CHP'nin başını yakacak
İhsanoğlu'nun sözleri CHP'nin başını yakacak
GİRİŞ 11.07.2014 10:57 GÜNCELLEME 11.07.2014 14:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Vatan gazetesinden Ruşen Çakır, bugünkü yazısının son bölümünde CHP ve MHP'nin Köşk seçimleri için ortak belirledikleri adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun dünkü basın toplantısında söylediği bazı sözlere takıldı. 

İşte konuyla ilgili o sözler: 

"Erdoğan’dan nefret eden CHP’ye meyilli bir seçmenin “Tayyip Bey benim çok eski ve iyi bir dostumdur”, “Seçilirsem istikrarın devamı için AK Parti dahil tüm partilerle elele vereceğim”, “AK Parti’nin aleyhine değilim”, “Bugün bana oy verenler 2015 seçimlerinde pekala AK Parti’ye oy verebilir” diyen bir adaya oy vermesi garanti midir?

Bu sorunun cevabını şahsen bilmiyorum. Galiba bu seçimin kaderini büyük ölçüde, İhsanoğlu’nun kampanyasında CHP’nin fazla geri planda kalmasının ne getirip ne götüreceği belirleyecek, öyle anlaşılıyor."

YORUMLAR 5
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    HalitBinVelit e. niye ithal olsun cumhurbaşkanı sıfatları taşıyan temiz bir T.C. vatandaşıdır cumurbaşkanı olacak kişi ille partili veya meclisten olacak diye bir kanun yok
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsan yap Sana OY vermeyeceğiz ithal aday!!!!!!!!!!!. ....Havanı alırsın?..
    Cevapla
  • İlk Nur 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkese boncuk dağıtmak. Bu yaklaşım tarzı Türk Milleti'ni kandırmaya yetmez. Artık kim AK, kim kara ortada. Başbakanı sevebilirsiniz de bunu neden dillendirme gereği duyuyorsunuz oy kapmak için :) Size bu yanlış akılları kim veriyor gerçekten merak ediyorum. Siz AK Parti seçmeninden asla oy alamazsınız bence. AK Parti'nin adayı başka biri olsa belki alırdınız ama sizin karşısınızda Recep Tayyip Erdoğan var. Halkın 12 yıldır tanıdığı, icraatlarını gördüğü biri. Allah aşkına insanlar size neden oy versin. Daha meydanlara inip halka ulaşamıyorsunuz. Salon toplantılarına devam edin siz. Size de anca o salon delikanlıları oy verir. HALK değil.
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    ???. tam bir komedisiniz. yüzde yirmiden fazlasına çıkamayacak olan cehalet partisi kendini yüzde elliden büyük sanıyor.
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    DESENİZE CHP VE MHP ADAYSIZ KALDI.. Seçimin sonunda CHP ve MHP genel başkanları, "Biz seçime girmedik, girseydik sonuç farklı olurdu." derler herhalde. KILIÇDAROĞLU'nun aday olması durumunda alacağı oy %20 civarında, BAHÇELİ'nin adaylığı durumunda da alacağı oy %12 civarında olurdu. Şimdi biz değil, adayımız kazanamadı der, çıkarlar işin içinden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor