Başbakan'ın bahsettiği Kılıçdaroğlu videosu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü iken, hastanelerin durumu nasıldı?

GİRİŞ 17.07.2014 14:29 GÜNCELLEME 17.07.2014 14:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "12 yıllık hayalim" dediği şehir hastanelerinin engellenmek istendiğini söylemişti. CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne götürdüğü şehir hastanelerinin yapımı neden engellenmek isteniyor? Bu soru henüz yanıtlanmış değil.. Ancak tüm engellemelere rağmen Türkiye 12 yılda sağlık alanında büyük bir dönüşüm yaşadı.

Oysa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu 90'lı yıllarda Türkiye sağlık skandallarıyla gündeme gelen SSK hastanelerini konuşuyordu.

Kılıçdaroğlu, 1998 yılında SSK hastanelerinin içler acısı haliyle ilgili ATV'de yayınlanan A Takımı programına katılmış ve bakın nasıl skandal bir savunma yapmıştı?

YORUMLAR 12
  • SUAT 9 yıl önce Şikayet Et
    zihniyet farkı. rahmetli savaş ayın dediği gibi zihniyet değişmeden değişmez kılıçtar oğlunda değişen bir şey yok aynı tas aynı hamam.
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş Bu CHP liler nerede. Adam düpe düz ben bunu yönetemiyorum diyor ve kalkıyor bunca insanın peşinde olduğu bir partiyi yönetiyor!!!Vay arkadaş bu nasıl bir şaşkınlıktır,bu ne aymazlıktır!!!BU insanın başında olan bir siyasi partiye nasıl oy verirsiniz!!!Allah rahmet eylesin Savaş Ay kardeşim sen de olmasaydın bunları ortaya çıkaran olmayacaktı....
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl Oy Veriyorlar Bu Zihniyete Anlamıyorum. Başında olduğu kurumu şikayet ediyor, şikayet edeceğine düzeltsene. Ama yoook yemeye erer bunları aklı. Galoşu bile parayla satmışlar millete.
    Cevapla
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    92 doğumluyum AĞLADIM çok ciddiyim. Allah bunlara bir daha fırsat vermesin. Annem babam çok anlattı ama gözümle görmemiştim ilk kez böyle bir video izledim ve AĞLADIm, bu güzel Ülkeye neler yaşatmışlar. 21 milyon kilometre kareyi adaletle yöneten, her bir karış toprağına hizmet eden Osmanlının torunları böylemi olmalıydı? 700 bin km kareyi yönetemeyen basiretsizleri nasılda yönetime getirmişler.
    Cevapla
  • zeliha yayla 9 yıl önce Şikayet Et
    NİİİİİİİİİİİRDEN NİRE?. Kemal'in hayalinin varamadığı yere Tayyib'in eli uzanır ve bir gün bu çekilenler çirkin birer hatıra olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız