Cumhurbaşkanı Gül ters köşe yaptı

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan Cumhurbaşkanı Gül'ün önümüzdeki günlerle ilgili olarak önemli ip uçları verdi.

Cumhurbaşkanı Gül ters köşe yaptı
Cumhurbaşkanı Gül ters köşe yaptı
GİRİŞ 15.08.2014 11:24 GÜNCELLEME 15.08.2014 12:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bu süreçte 'neler yapmayacağını' bugünkü yazısında açıkladı. Star gazetesi yazarı Akdoğan, Gül'ün çevresinden verilen mesajlarla tüm spekülasyonların boşa çıktığını yazdı.

Yalçın Akdoğan'ın 'Zafer ve siyasi çalkantı' başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

KAYBEDENLER KULÜBÜ MAZERET YARIŞINDA

Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda seçilmek gibi tarihi bir başarıya imza atmasının ardından siyaset alanı çalkalanmaya devam ediyor. İhsanoğlu’nu öneren ve bir önceki seçimdeki toplam oylarının çok gerisinde kalarak büyük bir hezimet yaşayan 14 partide muhalif sesler yükselmeye başladı. Kaybedenler kulübünün üyesi olan tüm bileşenler şimdi mazeret üretme yarışına girdiler.

MÜNFERİT HADİSELER BERTARAF EDİLDİ 

Muhalefetin yaşadığı çalkantıyı perdelemek için AK Parti içinde istedikleri çekişme görüntüsü ise üretilemedi. Birkaç milletvekili arasında yaşanan önemsiz polemiklerin büyütülmesi, ne muhalefetin başarısızlığını örtmeye yetti, ne Erdoğan’ın zaferini unutturdu. AK Parti bugüne kadar olduğu gibi ‘parti bütünlüğünü’ önceleyen bir hassasiyetle münferit hadiseleri bertaraf etti.

GÜL'ÜN ÇEVRESİNİN MESAJLARI 

Cumhurbaşkanı Gül üzerinden üretmeye çalıştıkları türbülans da akim kaldı. Gül’ün çevresinden verilen mesajlarla tüm spekülasyonlar ve tezviratlar boşa çıkarıldı.

Gül’ün ‘bir bölen olmayacağı, istifa etmeyeceği, başka parti kurmayacağı, umumi çağrı olursa sürece katılacağı’ gibi bir dizi mesaj, puslu havadan medet uman istismarcıların hevesini kursağında bıraktı.

YORUMLAR 8
  • dursun yağlıdereli 9 yıl önce Şikayet Et
    şanlı osmanlı. şu geceyarısı gibileri osmanlının şanlı tarihini kabullenemiyorlar...osmanlı tüm avrupanın birleşik ordularını kosavada varnada mohaçta haçovada yenmedimi...yendi..avrupa ne zamanki içimize vatanına ihanet eden satılık hainleri ve bizden görünen münafıkları soktu işte ozaman osmanlyor ı parçalandı.işte yine geliyor büyük osmanlı geliyor
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    gece yarisi . Dunyanin kabullendigi Osmanli tarihini sen tek basina mi degistireceksin? Istesende istemesende 70 yillik aradan sonra Osmanli yeniden diriliyor..
    Cevapla
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    geceyarısı, geceden kalmasın galiba.. sen uyumaya devam et... senin gibi batıcılar osmanlının son döneminde de aynı şeyleri söylüyorlardı, avrupalıları genetik olarak mükemmel olduklarını savunuyorlardı.. avrupalı gibi zeki olmak için ne yapalım derken çözüm olarak damızlık avrupalı erkekleri getirelim bizim bayanlarla..... oysa bizim yeni bir medeniyet iddiamız var.. medeniyet olarak bizde ortaçağımızı yaşıyoruz şimdi.. sonracıma herşey mükemmel olacak a canım...karaya vuran balinalar için bile çözüm bulunacak.. fok katliamını bile durduracağız.. sakın böyle gelmiş böyle gider deme, sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır..
    Cevapla
  • aydınvatandas 9 yıl önce Şikayet Et
    gül. başbakanlığa gül yakışır
    Cevapla
  • GeceYarisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman Ozturk'e. Ne diyorsun sen kardesim ? Ne sanli Osmanli tarihi ya :) 400 yil boyunca Avrupadaki ic karisiklardan , hastaliklardan yararlandiniz, fetihleri yaptiniz. Ne zaman Avrupa birlesti , bilme , sanayiye , ekonomiye onem verdi , 150 yil icinde size kaptirdigi topraklarin hepsini geri aldi :) Ikinci Aabdulhamit nereleri kaybetti ? Romanya, Sirbistan , Bulgaristan , Bosna, Erzurum, Misir, Girit, Kibris,, kim kaybetti bunlari ? Ataniz 2.Abdulhamit ! Hala Osmanli tarihine zaferler tarihi olarak bakiyorsunuz. Osmanli devleti bu millete ve dunyaya bir gram katki saglamamistir. Yahu 20yy da hala ortacagdan kalma arac gerecle tarim yapan topluluk , kalkmis Avrupaya laf soyluyor ! Sonrasi malum , Rusya ve Balkan devletleri ozgur kalip sizin imparatorlugunuza meydan okudular ve kazandilar. Yok artik Osmanli , hic bir ulus sizin islami yonetiminiz altina girmek zorundaliginda degil ! Sen git 1699 a kadar olan haritaya bak ancak !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama