Medya Akademisi için yeni kayıt dönemi

İstanbul Medya Akademisi'nde yeni eğitim dönemi başlıyor. Önemli isimlerin eğitim vereceği programlara katılım için son tarih 25 Eylül...

Medya Akademisi için yeni kayıt dönemi
Medya Akademisi için yeni kayıt dönemi
GİRİŞ 12.09.2014 17:16 GÜNCELLEME 12.09.2014 17:16

İstanbul Medya Akademisi, birbirinden başarılı isimlerle oluşturduğu yeni dönem kadrosu ile yeni eğitim öğretim dönemini açıyor. Meltem Cumbul, Devrim Yakut, Gökhan Tiryaki, Semir Aslanyürek, Koray Demir, Mahmut Fazıl Coşkun, Tarık Tufan, Hasan Kaçan, Turan Kışlakçı, Saadet Oruç, Seval Çöpür, Oğuz Koloğlu gibi alanlarında başarılı isimlerin eğitim vereceği programlara katılım için son başvuru tarihi 25 Eylül...

Medya alanında teknik ve kreatif eğitimler düzenleyerek hem bu alanları öğrencilere tanıtan, hem de sunduğu geniş uygulama fırsatlarıyla mesleki tecrübe edinmelerini sağlayan İstanbul Medya Akademisi, sinema, TV, medya ve oyunculuk odaklı eğitimler veriyor.
 
İstanbul Medya Akademisi öğrencileri, dersleri sektörün deneyimli kadroları eşliğinde uygulamalı olarak öğreniyorlar. Kurum ayrıca, eğitimler sonunda başarılı olan öğrencilerine kendi projeleri için yapım ve uygulama destekleri de veriyor.
 
Sunduğu prodüksiyon, stüdyo ve teknik imkanlar, prodüksiyon danışmanlığı hizmetleri ve ürettiği TV içerikleriyle aynı zamanda etkin bir yapım evi olan İstanbul Medya Akademisi, New York Film Academy  ve Marmara Üniversitesi gibi önemli okullarla yaptığı işbirliği ile bu üretim süreçlerine öğrencilerini dahil ederek geleceğin seçkin medyacılarını ülkemize kazandırmayı hedefliyor.
 
İstanbul Medya Akademisi bünyesinde öğrenciler, Televizyon Yapımı, Yönetmenlik, Oyunculuk, Senaryo, Televizyon Haberciliği, Mesleki İngilizce, Fotoğrafçılık, Görsel Efekt ve Compositing, Kurgu teknikleri, Tonmaisterlik, Reklamcılık, Yeni Medya, Sunuculuk ve Spikerlik, Gazetecilik” alanlarında uzman isimlerden ders alabilecekler.


 
İstanbul Medya Akademisi, eğitim sürecini başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan öğrencilerine sektörün öncü kurum ve kuruluşlarında staj yapma imkanları da sunmaktadır.
 
Öğrenciler; Hasan Kaçan, Tarık Tufan, Seval Çöpür, Turan Kışlakçıve daha birçok alanının deneyimli isimlerinden alacakları uzun dönem dersler sonucunda MEB onaylı sertifika alma hakkına sahip olabilecekler.

Bunun yanı sıra atölye eğitimleri kapsamında Meltem Cumbul, Devrim Yakut, Gökhan Tiryaki gibi sektörden profesyonellerin katılımı ile sektörle doğrudan iletişime geçmenin ayrıcalığını yaşayabilecekler.
 
Öte yandan İstanbul Medya Akademisi ulusal gelişim stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak, Türk film endüstrisi ve medya iş gücünün gelişimi ve büyümesi hedefini desteklemek için önemli işbirlikleri kurmaya devam edeceğini de duyuruyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!