Ceyda Karan'dan kahkahalı Kobani pozu

Ceyda Karan'ın Twitter hesabında paylaştığı Kobani sınır hattı fotoğraflarından birinde kahkaha atıyor olması tepki çekti.

Ceyda Karan'dan kahkahalı Kobani pozu
Ceyda Karan'dan kahkahalı Kobani pozu
GİRİŞ 30.09.2014 09:42 GÜNCELLEME 30.09.2014 15:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet yazarı Ceyda Karan, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, sınırın hemen karşı tarafından YPG ile IŞİD arasında yaşanan şiddetli çatışmaları gözlemlemek için bölgeye gitti. Karan'ın Twitter hesabından paylaştığı fotoğraflardan birinde kahkaha atıyor olması dikkat çekti. Kobani'de yaşanan dramın içerisinde Karan'ın keyifli hali tepki topladı.

Fotoğrafın sosyal medyaya düşmesinden sonra Twitter'dan açıklama yapan Karan, hakarette bulundu. Karan, "Gerizekalı aktrol/yandaşlar haberim olmadan çekilmiş bir fotoğrafı 'selfie' diye sunuyor. Yaraşır. Sizin için gülerek selfie çektireceğim:)" açıklaması yaptı. 

İşte Karan'ın Kobani sınır hattında askerleri arkasına alarak verdiği poz:

YORUMLAR 11
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Serhat Yilmaz sen, yorumunu beğenenler ve savunduğun kişi insanlık trajedilerde gülünecek bir şeyler bulabildiğinize göre vatana ihanetinizi masum yorumcu rolüyle kamufle edemezsiniz, boşa uğraşmayın.. Kimmiş teröriste silah veren? Kimmiş mazlumların kuyusunu kazan? Mazlum dediğin 200 bin kişiyi katleden Esed herhalde. ABD başta olmak üzere batılı sömürgeci devletlerin bölgemizi karıştırmasının faturasını da Ülkemize keserek ABD ve batılıları aklamaya çalışıyorsunuz. Bu yaptığınız ihanetten başka bir şey değil.
    Cevapla
  • Serhat Yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Havan topu atmaktan iyidir. Neye güldüğünü biliyormusunuz ki de konuşuyorsunuz??? Sanki oradaki insanlara gülüyormuş gibi bir hava yaratmışsınız. Bence neye gülmüştür biliyor musunuz? IŞİD Kobaniyi 2 günde alcak diyen askerlere gülüyordur :) Başkaları gibi havan topu atmıyor, teröristlere silah vermiyor, Mazlumların kuyusunu kazmıyor...
    Cevapla
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    özrü kabahatinden büyük. Haberim olmadan çekilmiş diyor keşke öyle demeseydi daha iymiş.Haberin olsa ne olacaktı üzüntülü pozumu verecektin.İyiki haberin olmadan çekilmiş böylece gördükki kişinin fikri neyse zikride odur.Belliki orada olup bitenler sizin için çokda tınnn...
    Cevapla
  • kamil fethullahoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    edep yahu. Sayın Arınç'ın bahsettiği olay bu olsa gerek. edipler edepli olmalı, hem de edeb-i islamiye ile müteeddip olmalı.
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ....... dişlerini fırçalasaydı bari o ne sapsarı=)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı