Gündemi alt üst edecek AK Parti iddiası

Zaman gazetesinden ayrılarak Akşam gazetesinde yazmaya başlayan Etyen Mahçupyan, açıklamalarıyla tartışmalar yaratmaya devam ediyor.

Gündemi alt üst edecek AK Parti iddiası
Gündemi alt üst edecek AK Parti iddiası
GİRİŞ 31.10.2014 09:10 GÜNCELLEME 31.10.2014 09:12
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlık görevine getirilen Etyen Mahçupyan "2015’teki genel seçimde eğer AK Parti’yi indiremezseniz gelecekte bir 10 yıl daha AK Parti ile yaşamak durumundasınız" diyerek 2025'e kadar AK Parti'nin iktidarda kalacağını iddia etti. 

İşte Mahçupyan'ın Akşam'a verdiği röportajdan ilgili bölüm: 

"2015’teki genel seçimde eğer AK Parti’yi indiremezseniz gelecekte bir 10 yıl daha AK Parti ile yaşamak durumundasınız. Dolayısıyla bütün silahlar şimdi çekildi. 2015 seçimlerinden AK Parti yüzde 50’yi alarak çıkar ise o zaman bir kere başta iş dünyası başta olmak üzere laik kesimin daha rasyonel kesimlerine yeniden bir strateji arayışının ortaya çıkacağını düşünüyorum. İş dünyasının bir 10 yıl daha hükümet ile rekabet ve karşıtlık içinde yaşamayı göze alabileceğini sanmıyorum. Hükümetin de bunu göze alabileceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla orada yeni bir dil oluşacaktır. Sanatçılar, entelektüeller de bir şekilde normalleşmek zorunda, aksi halde giderek daha fazla marjinalleşmiş olacaklar. Bu da mümkün tabii ama bu da bir sonuç getirmeyecek."

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 39
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Mer Mert? "akepeli hükümetlede bu capulcu patronlara ceza verilmiyorsa" demişsinde...Veriyor merak etme şu an soma vs..sorumluları hesap veriyor? sıra diğerlerinde gelecek maden çapulcu patronlarını sokaklara dökülen sol sendika vandallarıda kurtaramayacak?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    .....Kısaca Bazılarına rahatlık battı........
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    .Taksim gezi parkında Valide sultan camiinde haçlı sağlıkcılarla ,CIA MOSSAD sam amcalarının İçki_Bira,Yiyecek,içecek,ilaç,Prezervatif desteğiyle gezi eylemlerini yapanlar,Yerel seçimde Büyükşehir Belediye başkan Adayını belirlemek için ABD.ye koşanlar, şimdi ABD destekli Peşmergelere "cık" diyorlar?....hadi çip,nde Sol merkez sinyal olmadan söyle kim Vatan haini?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Mert mert ? "hic durmadan kazalar ve sabotajlar yasaniyor. isciler sömürürlüyor. maaslar ödenmiyor aylardir. iscinin hakkini arayan yokk." demişsin ne iş?..ne hikmetse bu saydıklarının arkasından hep çapulcu patronlar çıkıyor?..):):)
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    akepeli hükümetlede bu capulcu patronlara ceza verilmiyorsa benim gibi elestirenleri neden sucluyorsun o zaman ??! laf salatasi yapma !!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Sol_laik kesim yine bir merkezden düğmeye basılmış hepsinin evinde internet çipleri sinyal trafiği yaşıyor?..bakıyorsunuz sanki bir belgesel gibi anında Validebağ korusunda toplaşıp,Sürüler halinde Kobani,habur derken Koru ile alakası olmayan Cami için Gezi parkını nostalji yapıyorlar? (şuan maden takılıyorlar?)..bu böyle fabrikasyon devam ediyor? çünkü malum bir merkezden sinyallerle kuruldular?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...