CHP'li vekilin sözleri AK Partili vekili kızdırdı

CHP'li Dilek Akagün Yılmaz 28 Şubat sürecinde ikna odalarının olmadığını söyleyince AK Partili Zeynep Karahan Uslu sinirlendirdi.

GİRİŞ 13.12.2014 15:42 GÜNCELLEME 13.12.2014 16:33
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kanal 7 televizyonunda Mehmet Acet'in sunduğu İskele Sancak programında hararetli dakikalar yaşandı. Eğitim Şurası'nın tavsiye niteliğinde aldığı kararların tartışıldığı programın son bölümünde CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu arasında 28 Şubat polemiği yaşandı. 

İKNA ODALARINI İNKAR ETTİ KIYAMET KOPTU

Programın diğer konuklarından Prof.Dr. Muhammed Nur Doğan, 28 Şubat sürecinde İstanbul Üniversitesi'ndeki ikna odalarından bahsederken, CHP'li Dilek Akagün Yılmaz'ın ikna odalarının olmadığını söylemesi üzerine sakinliğiyle tanınan AK Partili Zeynep Karahan Uslu çok sinirlendi. 

USLU: SAKIN BUNLARI SÖYLEMEYİN

Milletvekili olmadan önce İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan AK Partili Uslu, "28 Şubat sürecini, ruh hastası olan öğrencilerimizle biz yaşadık. Oralara gelmeyin. Sakın bunları söylemeyin" dedi ve ekledi: 

"BUNUN HESABINI ÖDEYECEKSİNİZ"

"Tarih boyunca bunu unutmayacağız, unutturmayacağız. Sonuna kadar bunu söyleyeceğim. Bu acı ve utançla yaşayacaksınız ve siyaset sahnesinde toplumun karşısında bunun hesabını ödeyeceksiniz" 

Tartışma daha da alevlenince programın sunucusu Mehmet Acet programı bitirmek istedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımızın konuşma ve yazma şekli yavaş yavaş geliyor İNŞALLAH ! CHP hiç bir zaman köylünün okumasını bilgilenmesini istemedi, O asker yetiştirecek buğday üretecek ve chp kodamanlarına karışmayacak onlarda istediğği oyunu türkiyenin başına oynayacaklar ! atalarımızın lafında atatürk yoktur benim atam osmanlıdır ! BİLİNE !
    Cevapla
  • Kayhan ALTAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan zulüm boyutundaki haksızlıkların hesabını sormak salt intikamcılık değil gelecek nesillerde de böyle bozuk zihniyetli akademisyenlerin yapma ihtimali olan benzer zulümleri de caydırmaktır. Dünyada eşi menendi görülmemiş ve temel insan haklarına aykırı bu uygulamaları 21.yüzyıl Türkiye'sinde halka reva görenlerin ibret-i alem en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekir. Hele bir de hala bunları yok sayan yahut savunanlara da muhakkak böyle hak ettiği cevabı vermeli ve İsviçre'nin sözde Ermeni katliamını reddedenlere uyguladığı gibi yasal cezalandırılma yapılmalıdır. Yüzsüz ve hainlere uygulanacak asgari ceza bu olmalıdır.
    Cevapla
  • doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    chp vekili doğru soyluyor oralar ikna odaları değildi kızları çıplaklaştırma kampıydı
    Cevapla
  • Hakkı kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    harf inkılabından önce okuryazar sayısının düşük olduğu bence yalanöyle olsa bütün alimler ilim adamları osmanlıdan çıkmazdı neden osmanlıdan sonra 1tane Mimarsinan vb çıkmadı
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    tabi kırmızlı kadını korursunuz.baş örtülü kadın umurunuzdamı.tarih sizi asla affetmiyecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...