AA'nın yeni Genel Müdürü belli oldu

Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü'ne Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şenol Kazancı'nın getirileceği öğrenildi.

AA'nın yeni Genel Müdürü belli oldu
AA'nın yeni Genel Müdürü belli oldu
GİRİŞ 15.12.2014 17:27 GÜNCELLEME 15.12.2014 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kemal Öztürk'ten boşalan Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü görevine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şenol Kazancı'nın getirileceği öğrenildi. Kazancı'nın ataması kısa zaman içinde yapılacak.

Bir dönem TVNet'in Kurucu Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Kazancı, Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde de uzun süre başdanışmanlığını yürüttü.

ŞENOL KAZANCI KİMDİR?

1975 İstanbul doğumlu olan Şenol Kazancı aslen Trabzonlu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Kazancı ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 2009 yılında, 32 yaşındayken TVNET'in genel yayın yönetmenliği görevine getirilen Kazancı 2011 yılına kadar aynı zamanda Yeni Şafak Gazetesi'nde de yazarlık yaptı. Kazancı 2011 yılında Başbakanlık Başdanışmanlık görevine atandı.

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirilen Kazancı eş zamanlı olarak Kurumsal İletişim Başkanlığı görevini de yürütüyor. İngilizce ve Almanca bilen Şenol Kazancı evli ve iki kız çocuğu babası.

YORUMLAR 3
  • sidar 9 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah imam hatiplilerde artık üst düzeyde görev yapıyorlar ve hemde en üst düzeyde bir zamanlar bizleri yok etmeye çalışanlar bu günü eminimki akıllaırndan bile geçirmemişlerdir
    Cevapla
  • Ayhan Sari 9 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu diye tanimaya calisirken Imam-Hatipli oldugunu ögrenince daha da okumaya gerek görmedim. Bu memlekete Allahini bilenden zarar gelmez.Allah yar ve yardimcisi olsun.
    Cevapla
  • faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    yakışır. İmam hatipliler bu memleketi ayağa kaldırdı kaldırıyor kaldıracak inşaallah. paraleller avuç yalasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti