Erdoğan'la alay edenler bu fotoğrafa baksın!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Mahmut Abbas'a yönelik karşılama töreni, ezberleri bozdu. Bunu hazmedemeyenler karşı atağa geçti.

Erdoğan'la alay edenler bu fotoğrafa baksın!
Erdoğan'la alay edenler bu fotoğrafa baksın!
GİRİŞ 14.01.2015 06:53 GÜNCELLEME 14.01.2015 07:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin lideri Mahmud Abbas'ı 16 Türk devletini temsil eden muhafız kıtasıyla karşıladı. Kendi köklerinden rahatsız olan zihniyet ortaya çıktı! Gülen'in gazetesi Zaman, geçmişini unutup karalama kampanyası başlattı. Hoca'nın Sözcü'sü Türkiye tarihi için 'hortladı' ifadesini kullandı. Hürriyet, etekli gazetecilerini unutup 'alay etme' algısı hazırladı.        

İSKOÇYA ANILARI...

Fethullah Gülen'in gazetesi Zaman, töreni sosyal medyadaki paralel yorumlar üzerinden gördü! Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı olan gazete, Türkiye aleyhinde karalama kampanyalarıyla tanınan isimlerin attığı mesajları, "haber" diye yazdı. Hürriyet gazetesi ise yapılan uygulamayla ilgili "alay etme" algısı oluştururken, içindeki İngiliz ruhunu hatırlamadı. Zira gazetenin baş yazarları, gittikleri İskoçya gezisinde, İskoç eteği giyerek zaten alay konusu olmuşlardı.

SÖZCÜ DE BOŞ DURMADI

Burak Akbay da gazetesi Sözcü'de bir skandala imza attı. Ankara'daki karşılama için "Hortladı" ifadelerini kullandı. Milliyet gazetesi yazarı Kadri Gürsel de bu alaya katıldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "Osmanlı sirki sarayda" mesajını yazdı. 

YORUMLAR 11
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızlar da kim.
    Cevapla
  • hknslh 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar böyle yaptıkça hükümeti güçlendiriyolar farkında değiller yazık :D Durmak yok yola devam
    Cevapla
  • abdullah yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    etek yakışmış ama adam gibi adam olmak eroğlu er olmak kolay değil bacılarım alınmasınlar ama erkek etek giymişse hele bu erkek ecdadı etek giymemişlerdense demek ki adam değil...
    Cevapla
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Ü TEALA nurunu tamamlayacaktır.keferelerin yaptıkları çirkeflikler sadece kendilerini maskara ediyor.her zamanın Ebu Cehilleri olacaktır.ahir zamanda yaşıyoruz daha nelerle karşılaşacağız çok şaşırmamak lazım.müslümanın üstüne düşen yolunu şaşırmamasıdır.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    yani haber 7 cemaati karalamak için birşeyler bulmaya çalışıyorsun hep.. yok bu haberide yalan çıktı felan kendi haberleriniz çokmu doğru..
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendi tarihini kötüleyen biri bizden değildir. Hala uyanmayacak mısınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal