Göktürk'ten Kılıçdaroğlu'na: Bu nasıl kindir ki...

Gülay Göktürk'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Bu nasıl bir kindir ki AK Parti'nin oy kaybetmesi uğruna savaşın devam etmesini tercih ediyor!

Göktürk'ten Kılıçdaroğlu'na: Bu nasıl kindir ki...
Göktürk'ten Kılıçdaroğlu'na: Bu nasıl kindir ki...
GİRİŞ 04.03.2015 12:26 GÜNCELLEME 04.03.2015 12:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Akşam Gazetesi Yazarı Gülay Göktürk, Dolmabahçe görüşmeleri sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrını sert sözlerle eleştirdi:

"AK PARTİ'NİN OY KAYBETMESİ UĞRUNA SAVAŞIN DEVAM ETMESİNİ TERCİH EDİYOR"
 
"Ayrışma gittikçe netleşiyor. Dolmabahçe açıklaması ile birlikte büyük bir hayal kırıklığına uğrayanlar ve sevinenler olmak üzere bir ayrışma var. Tabi hayal kırıklığına uğrayanlardan bir tanesi de Kılıçdaroğlu çünkü biliyorsunuz onlar çözümsüzlüğe ve sürecin çökmesine bel bağlamışlardı ve AK Parti'nin en önemli projesinin başarısızlıkla sonuçlanarak kuşkular içerisinde seçime gitmesini istiyorlardı. Oradan gelen bir hayal kırıklığı var. Tabi ki son günlerde adına 'Birleşik Haziran Hareketi' denen cephede çok büyük bir hayal kırıklığı var. Hatta 'Sattınız bizi' şeklinde açık suçlamalar dile getiriliyor köşelerden. Bu kadar açık ifade ediyorlar yani. Ben anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Bu nasıl bir ihtiras, bu nasıl bir kindir ki AK PArti'nin oy kaybetmesi uğruna savaşın devam etmesini tercih ediyor. 
 
"DEMİRTAŞ DEMEK Kİ BARIŞI HEP BİR RÜYA OLARAK GÖRDÜ"
 
En büyük hayal kırıklığını yaşayanlardan birinin de Selahattin Demirtaş olduğu görülüyor. İlk günkü o 'Zerre kadar güvenmiyoruz' açıklamasından sonra bugün de başka bir açıklaması vardı gazetelerde. 'Aslında bu açıklama 7 ay önce yapılabilirdi. Neden yapılmadı? neden bu kadar gecikildi? Seçime yakın bir zamana denk getirilmesi istendi çünkü seçim öncesi barış rüyası pazarlamaya çalışıyorlar' diyor Demirtaş. Yani demek ki Demirtaş bunu her zaman bir rüya olarak gördü. Son 1 buçuk yılda barışı ne kadar istediklerini, barış için ne kadar uğraştıklarını söylerken bile demek ki aslında bunun bir riya olmasını istiyor ve diliyormuş. Bunu anlıyoruz. Son günlerde gözler Demirtaş'ın üzerine yöneldi ve Bülent Arınç'ın da dediği gibi çözüm sürecinde artık engel olmaya başladığı ortaya çıkıyor."

Akşam Gazetesi Yazarı Gülay Göktürk, Dolmabahçe görüşmeleri sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tavrını Murat Çiçek'in sunduğu Günün Manşeti programında değerlendirdi.

KAYNAK: YİRMİDORTHABER
YORUMLAR 8
  • meral 9 yıl önce Şikayet Et
    uyduruk irade:) ayvaz hesap hepbir hesap derler ya iradesini onun yanında da aklını abilere ablalara kiraya verenler kadar olmaz herhalde:)
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayınki kılıçdaroğlu müslüman bir Türk değil !
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    ne peki müslüman değilse
    Cevapla
  • hasan kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey nice müslümanım diyen insan vardır ki yanlarında hele bir şeriat deyin, kısas deyin, hatta bazılarının yanında namaz, oruç deyin de tavırlarını görün bakalım. Onun için herkese bol keseden Müslümanlık dağıtmayalım. Adamın
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    müslüman olup olmadığını ancak allah c.c bilir.eleştirilerinizi yaparken daha dikkatli olun derim.din konusu çok ince çizgileri olan bir konu.müslüman birine müslüman değilsin demenin cezasını biliyorsundur herhalde.ben de sevmem fikirleri tamamen bana zıt siyasi olarak eleştiririm, gidip ona oy atmam ama müslüman değil bu adam diyemem.çünkü bilmiyorum,adam müslümanım diyorsa inanmak zorundayız.müslüman gibi yaşamayan bir tek bu değil ülkemizde.77 milyondan kaç kişi namaz kılıyor bir araştır yüzde 15-20 bile zor.ama müslümanız...
    Cevapla
  • pişkin irade 9 yıl önce Şikayet Et
    seninde akp adaylığın kesin herhalde...
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    sana ne..pişkin pişkin sırıtma sanki çok bi yorum yapmışsın gibi..
    Cevapla
  • NAİL 9 yıl önce Şikayet Et
    Etkisiz elemana kızmayın.Adam ne yapsa olmuyor.Bu adamı parti başkanı gibi değil de komiklik yapan biri diye izleyin.Keyifli oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı