Selvi: Bu kadar kahpe olduklarını bilmezdim!

Abdülkadir Selvi, ablasının kendisi için "Keşke simit satıp onurlu yaşasaydı..." demesi üzerine başlayan tartışmaya sert bir tepki gösterdi.

Selvi: Bu kadar kahpe olduklarını bilmezdim!
Selvi: Bu kadar kahpe olduklarını bilmezdim!
GİRİŞ 18.03.2015 08:04 GÜNCELLEME 18.03.2015 08:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin ablası Fatma Kaya’nın, “Onu gördüğümde televizyonu kapatıyorum” demesi tartışma yarattı. Yıllar önce ailesiyle bütün bağlarını koparan Selvi'yi anlatan 66 yaşındaki abla Fatma Kaya, "Keşke simit satıp onurlu yaşasaydı... Bu saatten sonra da konuşmak ve yüzüne bakmak istemiyorum. Biz Aleviyiz. Değerlerimize bağlıyız” ifadelerini kullanmıştı.

İşte bu ifadelerin gündem yaratmasından sonra, Abdülkadir Selvi’den yanıt geldi. Selvi twitter hesabından yaptığı açıklamada; “Benimle mücadele edemeyenler ablamın yanlışlarla dolu ifadelerinin arkasına saklanmışlar bu kadar kahpe olduklarını bilmezdim eyvallah etmem” dedi.

YORUMLAR 14
  • napsitli 8 yıl önce Şikayet Et
    Keske ablasi daha toleransli olsaydi
    Cevapla
  • memo 9 yıl önce Şikayet Et
    Seninleyiz
    Cevapla
  • haydar 9 yıl önce Şikayet Et
    Abdulkadir selvi dört dörtlük bir müslümandır. Ablasını kendisi değil, ablası terketmiştir. Abisi Hasan da kendisiyle aynı düşüncededir. Sünni müslümanlığı tercih etmeleri kendi hür tercihlerdir.
    Cevapla
  • asıl yeri 9 yıl önce Şikayet Et
    tekmenin peki yakından gelir
    Cevapla
  • garabet 9 yıl önce Şikayet Et
    bir müslüman ailesi ile bagi koparmasi caiz degildir. Kiliseyede gitseler, sana hakaretde etseler yanlarina gitmek lazim. Nefis istemez ama bu Allahin emri. Zaten imtihanin mantigi budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi