Kemal Öztürk: Boyumun ölçüsünü aldım

AK Parti milletvekili aday listesine giremeyen Kemal Öztürk, bugünkü köşesinde "boyumun ölçüsünü aldım" dedi.

Kemal Öztürk: Boyumun ölçüsünü aldım
Kemal Öztürk: Boyumun ölçüsünü aldım
GİRİŞ 14.04.2015 08:07 GÜNCELLEME 14.04.2015 08:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Sakarya aday adayı Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, YSK'ya sunulan listede adı olmayan isimlerden birisiydi. "Aklım başıma geldi" başlıklı bugünkü yazısında yazar, adını kimin çizdiği üzerine kafa yordu, hakkında dolaşan rivayetere değindi.

SİYASİ BERDEL Mİ?

Bülent Arınç'a savaş açan Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek aday yapılmayınca, ona karşılık, Arınç'a ceza olarak kendisinin kesildiği yönündeki söylentiyi gündeme getiren Öztürk, "siyasi berdel" yakıştırmasına, "Bu tez doğruysa, acaba büyüklerimiz 'yahu Kemal Arınç'ın oğlu değil, ayrıca Arınç'a danışman olduğu kadar, Erdoğan'a da yakın danışmanlık yaptı, niye kesiyoruz adamı' demek niye akıllarına gelmemiş? Demek ki, 'kızı yaşlı ağaya verin, sorun bitsin uğraşmayalım' der gibi düşünmeden, çizdiler üzerimizi!" sözleriyle itiraz etti.

KİM ÇİZDİ?

Yazar, "kim çizdi peki?" sorusuna "Onu da bilmiyoruz. Bir rivayet daha ilk komisyonda çizildi, bir rivayet orta komisyon, bir rivayet son komisyon, bir rivayet son gece, bir rivayet son gün çizildim. Eh son kararı Genel Başkanımız Davutoğlu verdiğine göre, cansız siyasi bedenimin üzerindeki kalem izi ona ait olmalı. Ona 'çiz' diyen biri oldu mu, bilmediğimiz bir konu daha" cevabını verdi.

DURUMUM VAHİM

Kimseye yakın ya da uzak olmadığını söyleyen Öztürk, "Bülent Arınç'ın son çıkışları üzerine bana bir fatura kesildiyse, bunu yapanlara diyecek sözüm yok. " dedikten sonra yazısını böyle tamamladı:

"Yazarlığa ve mesleğime yeniden hız verdim, itiraf edeyim daha rahatlamış haldeyim. Siyaseti denemeseydim içimde kalacaktı. Boyumun ölçüsünü aldım! Lakin durumum vahim, şimdi AK Parti'nin bazı icraatlarını eleştirsem, 'aday olamadı, eleştirmeye başladı, nankör' diyecekler. Eleştirmesem, 'hala beklentisi var AK Parti borazanının' diyecekler. Allah'ım siyasi berdel olmak ne kadar zor bir durum!"

YORUMLAR 5
  • BURAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Şahıslar önemli değil.Önemli olan dava arkadaşlığımız.Çürük elmalar zaten ayrıştırılır.Enaniyetli inssanların işi değil.Bize şovmen değil dava arkadaşlığı lazım.Gerisi teferruattan ibaret.Üzülme 70 milyon insan sırada var.Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
    Cevapla
  • Derin 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes emek verdiği,tecrübeli olduğu işleri yapmalı..Her basın mensubu Milletvekili olacak diye bir kaide yok.O zaman bir partiyi ya aşırı överek yahut o partiden görünüp bir şeyler elde etmek için olmadık zamanlarda eleştirerek şantaj yapanların önü açılıyor.Hele de Türk sağında böyle bir gelenek yok.Varsın CHP yalakalarını böyle ödüllendirsin yahut çenelerini böyle kolaycılıkla kapatsın.AK Parti, artık Yeni Büyük Türkiye yolunda Devlet'in her mekanizmasıyla bütünleşmiş ve Devlet geleneğini içselleştirmiş bir kurumdur.Bu kurumda ne cahil şöhret ne de makam ve mevkii düşkünü şantajcıların vekil olmaması gerekir.
    Cevapla
  • zekiyenebuhal 9 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Bey bu durumda 2 kurban kesip ihtiyaç sahiplerine dağıtın inşaallah. hakkınızda hayr olanı Rabbim nasip etmiş. endişelenmeyin. Siyaset yapılması gereken bir olgu ama siyasette olmamak ta bir Rahmet. bu açıdan çok bahtiyar birisiniz şu dakikada. selamlar.
    Cevapla
  • Hakka amade 9 yıl önce Şikayet Et
    Kemal bey kardeşim, sen yine hakka amade ol,doğruyu yani hakkı yaz.Bırak yanlış olanlar ne derse desin,ne düşünürlerse düşünsün.Yeterki ALLAH yar olsun.Vesselam.
    Cevapla
  • Kamil 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğruyu yaz yeter,bizde sizden doğruları öğrenmiş oluruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi