Ertuğrul Özkök'ten başörtüsü itirafı

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, başörtüsü ile ilgili olarak yıllar sonra itiraf gibi bir açıklamada bulundu.

Ertuğrul Özkök'ten başörtüsü itirafı
Ertuğrul Özkök'ten başörtüsü itirafı
GİRİŞ 19.04.2015 12:36 GÜNCELLEME 19.04.2015 12:36
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ten başörtüsüyle ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Ayşe Arman'a konuşan Ertuğrul Özkök,  "Kızların başörtüsüyle uğraşılması saçmalıktı" dedi.

ÖZKÖK: DİN ÖĞRETİMİNE KARŞI DEĞİLİM

Ertuğrul Özkök, okullarda din eğitimi için, üzerinde uzlaşılmış bir müfredat gerektiğini söyledi. Özkök, din öğretimine karşı olmadığını fakat, kimsenin kendi evladına, torununa dayatmada bulunamayacağını ifade etti. "Geçmişte laikçilerin kızların başörtüsüyle uğraşarak yaptıkları saçmalıklara yeterince direnemediğini" dile getiren Özkök, o dönemin geride kaldığını, her gelenin kendi istediklerini empoze etmeye kalkışmasını “Şimdi her gelen, kendi durumunu empoze etmeye kalkarsa, senin yaptığının laikçilerin yaptığından ne farkı kalır?” ifadeleriyle anlattı.

YORUMLAR 20
  • esma 8 yıl önce Şikayet Et
    o dönem geride kaldıysa Erdoğanın sayesindedir Allah ondan razı olsun ne yapmaya çalıştığınızı bu millet görüyo çok şükür
    Cevapla
  • reşit 8 yıl önce Şikayet Et
    tezgah bu tezgah seçim yatırımı.hedefleri chp iktidarı hele ülke bir ellerine geçsin.bak din-iman kalıyormu .kökten halledecekler .zaten destekçileri papa işi ayarlamış avrupaya bu hususta ayarı vermiş.tek hedef chp yi iktidara getirip türkiyeyi yarı sömürge günlerine geri döndürmek.
    Cevapla
  • fatma 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara fırsat vermesin.pişman oldukları falan yok.
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    güç eline geçsin ilk yapacağın iş yine bu olur, kimi kandırıyon...
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    bunun pişman filan olduğu yok. ellerine fırsat geçsin eskisinden fazla baş örtüsü ile uğraşır bunlar. bunların derdi okullardan din dersini nasıl kaldırırız mantığı ile yalakalık yapmak. nasıl baş örtüsünü yasaklamak yanlış ise bu gün verilen din derside yanlış diyor. neymiş efendim uzlaşılan bir dindersi verilmeliymiş. ALLAH ın dininin neresinde uzlaşılacakmış. yoksa sen ve senin gibiler başka bir din mi getirdinizde bizim haberimiz yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…