Hüseyin Gülerce: Hizmet bu muydu?

AK Parti'nin rehavet gösteren seçmenini sandığa davet eden Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen camiasının tabanına şu şok soruyu sordu:

Hüseyin Gülerce: Hizmet bu muydu?
Hüseyin Gülerce: Hizmet bu muydu?
GİRİŞ 29.05.2015 12:26 GÜNCELLEME 29.05.2015 14:59
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Gülen'in bir zamanlar en yakınındaki isim olarak bilinen, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski Başkanı Hüseyin Gülerce geçtiğimiz günlerde oyunu AK Parti'ye vereceğini açıklamıştı. Hüseyin Gülerce, Twitter üzerinden açıklamalarını sürdürüyor. 

Fuat Avni'nin Fethullah Gülen tarafından yönetilen bir hesap olduğunu belirten ve 7 Haziran seçimlerinden sonra örgütün hızla dağılma sürecine gireceğinin altını çizen Gülerce, Twitter üzerinden eleştirilerine devam etti.

Bugün AK Parti'nin rehavet içinde olan seçmenini sandığa davet eden Gülerce, Gülen örgütünün tabanına şok mesajlar gönderdi.
 
İŞTE HÜSEYİN GÜLERCE'NİN GÜLEN ÖRGÜTÜNE SON ÇAĞRILARI
 
F.Gülen belli ki, Turkiye'yi yönetmek istemiş. Senelerdir gizli hazırlık yapmış. Problem şurada: Etrafındakiler yönetime ehil insanlar mı?
 
Demokrasilerde yönetim halk iradesiyle belirlenir. Yönetime talip olanları az çok tanırız. Gülen'in hazırladığı kadroları ise tanımıyoruz.
 
Gülen Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için değil, kendisi tarafından yönetilmesi için yola çıkmış. Sonunda küresel iradeye teslim olmuş...
 
Arkadaş uyan. Ekranlarını ve sayfalarını, terör örgütünün desteklediği partiye açanları,Demirtaş'ı parlatanları artık tanı Hizmet bu muydu?
 
Turkiye'ye koalisyon tuzağı kuruldu Seçime katılma oranı artarsa tuzak bozulur. Gevşeklik göstermeyip sandığa gitmeli. Oy verip oyunu bozmalı.

YORUMLAR 29
  • SENOL 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamam hizmet ama kime hizmet !
    Cevapla
  • ddd 8 yıl önce Şikayet Et
    ingiltrede gidip oy kullandim, sirf selahattine inat, baskan yaptirmayacakmis, biz de sana baraji gecirtmemek icin elimizden geleni yapacagiz insallah, herkes oy kullanmaya gitsin katilim yuksek olursa hdp baraji gecemez akp insallah 320 milletvekilini gecer
    Cevapla
  • ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin gülerceyi de biz soralım bakim..apo mu demirtaşmı?
    Cevapla
  • osman212 8 yıl önce Şikayet Et
    bir mhp li olarak oylar Haydar Baş a
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunun adı Hizmet Değil Türkiyeye İhanet,hainlikdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!