Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın HDP sevinci

Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, milletvekili genel seçimlerini 2. Gezi olaylarına benzeterek "mutluluktan gözlerim doldu" dedi.

Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın HDP sevinci
Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın HDP sevinci
GİRİŞ 09.06.2015 17:08 GÜNCELLEME 09.06.2015 17:10
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Doğan Medya grubunun milletvekili genel seçimleri öncesi tarafsızlık kılıfına bürünerek HDP'ye çalışması, başarılı olunmasının ardından açıkça dile getirildi. İktidara yakın gazete ve gazetecileri yandaş medya olmakla suçlayan Doğan grubunun gazetecileri açıkça oy verdikleri partileri yazdı.

"İzmir'den de HDP'ye oy çıkması beni nasıl mutlu etti anlatamam, gözlerim doldu" diyen Ayşe Arman, Erdoğan'ın silkelendiğini, kibrine ayar verildiğini söyledi. Arman, "Bu da umut verici. İnsanın yüzü gülüyor. İnsanın içi pır pır ediyor" ifadelerini kullanarak, "Ben de HDP'ye oy verdim, benim ki emanet oylardan, Hem Demirtaş'ın kişiliği ve söylemleri yüzünden hem de HDP'nin kadın meselesine yaklaşımı yüzünden verdim. İzmir'den de HDP'ye oy çıkması beni nasıl mutlu etti anlatamam, gözlerim doldu" dedi.

YORUMLAR 57
  • gun 8 yıl önce Şikayet Et
    yunan ve ermeni kanından alanların islamla savaşı bitmez. İliklerine işlemiş şirk. ittihat ve terakki yüzünden milletin mayası bozuldu. Ne çok iç düşman var farkında mısınız?
    Cevapla
  • Hmmm 8 yıl önce Şikayet Et
    Tek dertleri İslam'ı yenmek, hala anlamadınız mı?
    Cevapla
  • Milletin evladı 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni zavallı..İhanet sizin özünüz işte hepsi bu..Şehitlerin kanında boğulmanız kaçını1maz!
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Birde gazeteci olmuşsun bu cahillikle insan bindiği geminin batması için dua eder mi? Ama geminin dibinde bunları bir filika bekliyorsa bilemem.kinden gözleri dönmüş önlerini görmüyorlar.bu memleketin cefasını halk,sefasını siz sürdünüz.halka hakkını vermeye çalışan bir lider var.kavganızın sebebi o
    Cevapla
  • türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Cehennem ateşinin önündede gözyaşı dökecek misin acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar