Gülerce'nin Gülen'le Tek Türkiye diyaloğu

Tek Türkiye dizisine gelen eleştirileri Fethullah Gülen'e ilettiğini aktaran Hüseyin Gülerce aldığı cevap karşısında şok yaşadığını anlattı.

Gülerce'nin Gülen'le Tek Türkiye diyaloğu
Gülerce'nin Gülen'le Tek Türkiye diyaloğu
GİRİŞ 05.07.2015 17:45 GÜNCELLEME 05.07.2015 17:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisindeki milliyetçi-şoven mesajların Kürtleri rencide ettiğini ve bunun sahada cemaati zorlayan bir olgu haline geldiğini vurgulayan Hüseyin Gülerce, konuyu Fethullah Gülen'e götürdüğünü açıkladı. Gülen ile yüzyüze yaptığı görüşmeyi paylaşan Gülerce, 'Dünyamın yıkıldığı bir andı' diyerek yaşadığı şoku izleyicilerle paylaştı. 

Fethullah Gülen'in kendisine 'Kaç defa söyledim ama değiştirmiyorlar' diyerek olayı geçiştirmeye çalıştığını belirten Gülerce, böyle bir şeyin imkansız olduğunu vurgulayarak Gülen'in yalan söylediğini ima etti.

Gülerce, Zaman gazetesinin Ergenekon davası sürecindeki taraflı yayınlarını Gülen'e ilettiğinde ise 'holigan gibi gazetecilik yapılmaz manasında' bir cevap aldığını söyledi.

İşte Gülerce'nin o açıklamalarından satır başları:

GÜLEN'DEN ZAMAN'A ERGENEKON YAYINLARI İÇİN İLGİNÇ UYARI

Ergenekon davası sürecinde Zaman gazetesinin, camia medyasının yayınları konusunda yapılan eleştirileri bizzat kendisini söyledim. Arkadaşlardan çok şikayet eleştiri geliyordu. Ben de o gün sohbet sırasında bu şekilde yapılması doğru mu diye sordum. O da bu mesele çok önemli ve peşini bırakmamak lazım. Ama bunu gazetecilik mesleğinin esaslarına göre yapalım, gazeteci gibi davranmak lazım dedi. Yani holigan gibi gazetecilik yapılmaz manasında cevap verdi.

GÜLEN DE TEK TÜRKİYE'DEN ŞİKAYETÇİYMİŞ!

Tek Türkiye dizisinde Kürt vatandaşlar rencide ediliyor diye şikayetler aldım. Gittiğimiz her yerde bize şikayet ediyorlar. Bunu Diyarbakır'daki Antep'deki bir çok noktadan arkadaş söylüyor. bunlar camianın nabzını tutan arkadaşlar. Bende Pensilvanya'ya gittiğimde bu dizi ile ilgili eleştirileri anlattım. Bana dedi ki ben de kaç defa söyledim ama değiştirmiyorlar. Bunu izleyenlerin takdirine bırakıyorum.

DÜNYAMIN YIKILDIĞI BİR ANDI!

Yani Gülen Hidayet Karaca'ya bir şey diyecek de o yapmayacak. Ben Tek Türkiye dizisinde Kürtlerin rencide edildiğini ve bunun camiaya zarar verdiğini Fethullah Gülen'e söyledim. Benim dünyamın yıkıldığı bir kaç andan biridir bu. Bana deseyde ki haklısın Hüseyin Bey, arkadaşlar ile konuşayım tamam, Ama söyledim değiştirmediler dedi. Böyle bir şey mümkün mü?

YORUMLAR 20
  • Ebu Yasir 8 yıl önce Şikayet Et
    gezi olaylarına kadar, onlarla beraberdin, toz kondurmuyordun. baktın pabuç pahalı hemen karşı tarafa geçtin. ADAM olan, hatayı gördüğünde tepki verir ve tavır takınır. ama sen bu söylediklerini yıllar önce yaşamışsın, başından kaynar sular inmiş, inme geçirmişsin ama ne hikmetse bi türlü saf değiştirmeyi akıl edememişsin, ta ki altı ay önce vıcık vıcık demeye başlayınca saf değiştirdin.yani anlayacağın hayatın iki devreden oluşuyor, vıcık vıcıktan önce ve vıcık vıcıktan sonra.
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin meskesi düstü keli göründü bakin dünya türke düsman ama bunlarin okullari her yerde hemen aciliyo neden bi düsünün
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    İlginç neden o zaman ayrılmadın...Neden o zaman açıklama yapmadın...Şimdi bunları anlatıyorsun?
    Cevapla
  • ali osman 8 yıl önce Şikayet Et
    babamdan çok güvenirdim gülene. ama görünen köy kılavuz istemiyor.
    Cevapla
  • yörük 8 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin gülerce çok biliyorsun sen ayrıca bizzat doğuda yaşayanlar tek türkiyeyi izliyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN yeni boyasıyla pist başında!
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...