Erdoğan'ı suçlayan Hasan Cemal'e soruşturma

Gazeteci Hasan Cemal'e ''Akan kanın bir numaralı sorumlusu, Saray’daki Sultan’dır, nokta!'' başlıklı yazısı nedeniyle soruşturma açıldı.

Erdoğan'ı suçlayan Hasan Cemal'e soruşturma
Erdoğan'ı suçlayan Hasan Cemal'e soruşturma
GİRİŞ 17.09.2015 16:53 GÜNCELLEME 17.09.2015 16:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gazeteci Hasan Cemal'e T24 sitesinde 12 Ağustos'ta yayınlanan ''Akan kanın bir numaralı sorumlusu, Saray’daki Sultan’dır, nokta!'' başlıklı yazısı nedeniyle soruşturma başlatıldı.

İfadeye çağrılan Cemal, yaptığı açıklamada ''12 Mart’tan sonra hakkımda açılan ilk dava'' dedi.

YORUMLAR 16
  • Okur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatanı bölmek için, Ahemt Cemal gibi gazeteciler var oldukça PKK ya ihtiyaç kalmayacak...
    Cevapla
  • Abbas 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan 1 numaralı terörist başları ile oturup çay içmişler sohbet etmişler resimler çekinmişler içimizdeki hainler lakin bizimkiler (devlet ileri gelenleri ve TSK )hala bu adamı arıyorlar. Başına ödül koymuşlar. Pehhh...
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye Cumhuriyet tarihinde en çok hizmeti yapan kim,kürt vatandaşlara her türlü özgürlüğü veren kim, analar ağlamasın ülkede birlik beraberlik olsun bunun için hertürlü siyasi riski alan baldıran zehiri içerim diyen kim,bu uğurda her türlü tavizi dahi veren kim.Hiçmi vicdanınız yok,Allahtan hiçmi korkmazsınız,oşehitler için hiçmi vicdanınız sızlamaz siz kime hizmet ediyorsunuz asıl suçlu terör örgütleri ve uzantılarını görmeyip,hatta onlara destek verip,Cumhur başkanına saldırıyorsunuz size vatan hainliğinden en ağır ceza verilmelidir.
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar. Vatan. Hayini. Tabiki. Harcanacak. Savunmada. Harcamıyacakta. Herhalde. Kokteyde i. Harcanacak. Vatan. Hayinleri.
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröristin karşısındaki duruşuna bakın halinden memnun bunların vatan sevgisi terörist sevgisi kadar yok allah bunları kahretsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar