Hainlerin dil birliği: Acımızı bile yaşatmadılar!

Muhalefet, paralel yapı ve bazı dış basın daha saldırının acısı biraz olsun dinmeden bu saldırıda da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı!

Hainlerin dil birliği: Acımızı bile yaşatmadılar!
Hainlerin dil birliği: Acımızı bile yaşatmadılar!
GİRİŞ 12.10.2015 10:15 GÜNCELLEME 12.10.2015 10:15
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Ankara’daki korkunç terör saldırısını fırsat bilip kara propaganda yapmaya çalışan odakların eylemlerinin sonu gelmiyor. AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında uzun süredir karalama kampanyası niteliğindeki seri haberlerine devam eden Washington Post (WP) gazetesi dün de manipülatif yayınına devam ederek saldırıya ilişkin Başbakan Davutoğlu, İçişleri Bakanı Altınok ve emniyet güçlerini karalayan sözlere yer verildi.

Ekonomi dünyasında güçlü bir ağırlığı olan gazete dün internet sitesinden manşetine taşıdığı haberde “Türkiye’deki ölümcül patlama kötüleşen istikrarsızlığa işaret ediyor” diyerek sadece karalama kampanyası değil piyasaları da manipüle etmeye çalıştı. 

ÖZKÖK SAHNEDE!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, "Biz Ortadoğu'ya girmeye çalışırken, bir baktık ki Ortadoğu içimize giriyor. Başkentimizde cenaze namazı kılıyor" diyerek hükümeti eleştirdi. Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar da vakit kaybetmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek, "Şahsi iktidarı için meydanı ataşa verenlere karşı bu yangını söndürelim" ifadelerini kullandı.

Manipülasyonda sınır tanımadılar

Vahşi terör saldırısının ardından ilk açıklamayı yazılı olarak yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arşiv görüntülerinin altına paralel yapının yayın organı Kanaltürk “Tren garı da zarar gördü” yazdı.

Kanaltürk’ün bu görüntüsünü sosyal medya hesapları bir anda paylaşmaya başladı ve sanki bu açıklamayı Cumhurbaşkanı  Erdoğan yapmış gibi gösterildi.

CIA ajanından akılalmaz yorum 

WashIngton merkezli düşünce kuruluşu Woodrow Wilson, Center’in Orta Doğu Programı Direktörü Henri Barkey, 10 Eylül 2015 tarihinde Financial Times için kaleme aldığı yazısında “Ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak ya da HDP Meclis’e giremeyecek ve şehirler havaya uçacak” diyerek akılalmaz bir yorumda bulundu.

Henri Barkey, yazısında şunlara değindi, “Demirtaş her taraftan sorunlarla karşı karşıya. PKK’nın liderleri Kürt hareketinin liderliğini HDP’ye bırakmak istemiyor. Erdoğan da HDP’nin başarısını engellemek istiyor. Ama Erdoğan her halükarda bir ‘kaybet-kaybet’ durumuyla karşı karşıya. Ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak ya da HDP, Meclis’e giremeyecek ve şehirler havaya uçacak.” 

ERDOĞAN DÜŞMANI 

Barkey, Twitter adresinden de hükümet karşıtı paylaşımlarda bulunmasıyla tanınan bir isim. Twitter adresinden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve hükümetteki bakanlara yönelik karalama kampanyası yapan Barkey’in bu yazısının ardından Ankara’da meydana gelen patlama akıllarda yabancı istihbarat örgütlerinin parmağı olup olamayacağı sorusunu da beraberinde getirdi. 

YORUMLAR 52
  • okanx34 8 yıl önce Şikayet Et
    dualarımız seninle rabbim seni başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Gokturk 8 yıl önce Şikayet Et
    Kanımızın son damlasına kadar 2 oglumla senınleyız cumhurbaskanım.
    Cevapla
  • Millet 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Erdogan ın ve Davutoğlu nun yardımcısı ol yüzlerini iki cihanda ak et zalime haine fırsat verme kurdukları tuzakları yerle bir et millete ve ümmete feraset ve basiret ver.
    Cevapla
  • vayy 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sen neymişsin be RTE. Ne çok edepsizin damarına basmış, ne çok şeytanın uykularını kaçırmış, kudurtmuşsun ki on koldan saldırıyorlar. Hiç bir şey bilmeyen birisi olsam on edepsizin saldırdığı birini görsem, anlarım ki o saldırılan çok iyi biri. Bu bile yeter..
    Cevapla
  • Mhmt 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa cumhurbaşkanına başbakana bu kadar sataşıyorsa doğru yoldayız demektir..düne kadar bir kukla gibi devleti kullandılar..İMF ile ülkeyi kendilerine muhtaç ettiler..yine o günlere getirmek avrupa kapısında Türkiyeyi süründürmek istiyorlar...bu oyunu bozmak içincumhurbaşkanını destekleyin...avrupa hiçbir zaman samimi değil..ırakta suriyede olduğu gibi tamamen siyasi çıkar peşindeler....başka türkiye yok...bizleri kimse kabul etmez..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu