Avrupa, Gülen'e sığınma hakkı verebilir!

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, FETÖ Liderliğiyle suçlanan Fethullah Gülen ile ilgili yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 10.01.2016 14:57 GÜNCELLEME 10.01.2016 15:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın sunduğu Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, 'Fethullah Gülen Batı'nın duymak istediğini yazıyor' dedi ve ekledi: "Avrupa, Fethullah Gülen'i siyasi muhalif haline getirerek sığınma hakkı vermek istiyor."

Gülen'in Fransız Gazetesi Le Monde'ya bir makale yazdığını hatırlatan Gülerce, 'Ve Le Monde'nın baş yazarı bu makaleyle ilgili Gülen'i öven bir yazı yazıyor. Fransa'daki başka gazeteler de bu makaleye atıf yapıyor' dedi.

Hüseyin Gülerce o makalenin özünü ise şöyle anlattı:
 
'BATI'NIN DUYMAK İSTEDİĞİNİ YAZIYOR'
 
'Tamamen terör konusunda kabahati sadece müslümanlara kesen bir makale. Batı, Gülen'i düştüğü çukurdan çıkarabilmek için neyi duymak istiyorsa kendisinden onları yazmış. Peki Nasrettin Hoca'nın misali hırsızın hiç mi kabahati yok? Yani bu terörün azdırılmasında ABD'nin Irak'ı işgalinin hiç mi kabahati yok?  Haksız yere bir cana kıyan bütün insanlığı katletmiştir, bu Cenab-ı Hakk'ın hükmü, tamam, itirazımız olmaz. Ama sen terörle ilgili bir makale yazıyorsun ve bütün suçu müslümanların üzerine atıyorsun. Yani batının duymak istediğini yazıyorsun. Bu el uzatmadır Amerika'ya ve Avrupa'ya oradaki güç odaklarına..."
 
Gülerce ayrıca, "Avrupa, Gülen'i siyasi muhalif haline getirerek Gülen'e sığnma hakkı vermek istiyor" dedi.

YORUMLAR 16
  • ismail hakki efendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Para lelli bu hoca tralelli
    Cevapla
  • iş-kur davut 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten Avrupa'nın aklına bunu soktular. Avrupa taa Osmanlı ve Selçuklu zamanında da böyle kullanabileceği bir yapıyı hiçbir zaman kaçırmaz. Çünkü onlar için yükselen her şey düşürülmeli, aynen bizim ittihat ve terakkilerin Abdülhamite yaptıkları gibi. Özgürlük, Hürriyet, demokrasi dediler Batılıların dolduruşu ile koca imparatorluğu 5-10 senede batırdılar. Batılılara o kadar güvenmeyin onlar sizi kullandığı kadar yaşamanıza izin verir işi bittiğinde atar.Kendimize gelelim kendimiz olalım bu bize yeter.
    Cevapla
  • korhan 8 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin gülerce de bir hain bu dediğimi bi kenara yazın!!!
    Cevapla
  • Merv 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa hain toplama kampı. Allah ıslah etsin. Islah olmuyorsa, imha etsin.
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa büyük hata yapmis olur.kendileri bilir.gönderin mültecileri avrupaya.yüzbinlerce bekleyen var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı